Με 3.000.000 ευρώ, η Ρόμα δεν κρατάει τον Μανωλά!

Η Ρόμα προσέγγισε ξανά τον μάνατζερ του Κώστα Μανωλά, ανέβασε και άλλο την προσφορά της όμως δεν έχουμε ακόμα deal. Το λόγο τον αποκάλυψε ιταλικό μέσο.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΚΥΠΡΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / CYPRUS - GREECE / ΜΑΝΩΛΑΣ (Α) ΣΩΤΗΡΙΟΥ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΚΥΠΡΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / CYPRUS - GREECE / ΜΑΝΩΛΑΣ (Α) ΣΩΤΗΡΙΟΥ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε μία ανάσα (ήταν έτοιμος να περάσει από ιατρικά για λογαριασμό της Ζενίτ που προσέφερε 40.000.000 ευρώ) από το να αφήσει την Ρόμα, όμως όχι μόνο δεν έγινε αυτό αλλά ο Κώστας Μανωλάς είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες των "τζαλορόσι" στο ξεκίνημα της σεζόν.

Όλα αυτά έχουν κάνει τους ανθρώπους των Ρωμαίων να αναθεωρήσουν τη στάση τους και να έχουν ξεκινήσει έντονες προσπάθειες για να τον "δέσουν" στην ομάδα για αρκετά χρόνια, με τον Έλληνα στόπερ να είναι πάντως σκληρός διαπραγματευτής.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ  / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σύμφωναμε την "Corriere della Sera", πριν λίγες ημέρες υπήρχε νέο ραντεβού του αθλητικού διευθυντή Μόντσι με τον μάνατζερ του παίκτη, Γιάννη Ευαγγελόπουλο, με τους πρωτευουσιάνους να κάνουν νέα δυνατή προσφορά αλλά να μην αποσπούν το πολυπόθητο "si".

Η πρόταση τους προς τον Μανωλά είναι για 3.000.000 ευρώ το χρόνο μαζί με τα μπόνους και ρήτρα ύψους 40.000.000 ευρώ στο νέο συμβόλαιο (πιθανότατα θα είναι μέχρι το 2022), με τον παίκτη από την πλευρά του να ζητάει 3.500.000 ευρώ ετησίως και χαμηλότερη ρήτρα.

Βέβαια όπως επισημαίνει το ιταλικό μέσο, υπάρχει μεν διαφορά αλλά "αυτή τη φορά υπάρχει διάθεση από τις δύο πλευρές να καταλήξουν σε συμφωνία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK