Με 4-4-2 ο Παναθηναϊκός για τη νίκη

Με 4-4-2 ο Παναθηναϊκός για τη νίκη

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κριτής
Την πρώτη νίκη του μετά από τρεις αποτυχημένες απόπειρες στο πρωτάθλημα θα ψάξει ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Πανιώνιο το Σάββατο (20:00), στο άδειο λόγω τιμωρίας Ολυμπιακό Στάδιο. Η προετοιμασία των παικτών του Αλμπέρτο Μαλεζάνι ολοκληρώθηκε τη Παρασκευή με προπόνηση που στο μεγαλύτερο μέρος της περιελάμβανε διπλό.

Σχετικά με την ενδεκάδα, αυτή αναμένεται να αποτελείται από τον Γκαλίνοβιτς στο τέρμα, Νίλσον και Γκούμα στο κέντρο της άμυνας, Δάρλα αριστερά και Βύντρα δεξιά. Ο Κονσεϊσάο θα πάρει θέση μπροστά από τα στόπερ, δεξιά ο Χαραλαμπίδης και αριστερά ο Σέριτς. Πίσω από τους δύο επιθετικούς θα βρεθείο Γκονζάλες, ο οποίος αναμένεται να έχει μπροστά του τον Γκέκα και έναν εκ των Ολισαντέμπε ή Τόργκελε, με τον "Μανώλη" να έχει τις πιθανότητες με το μέρος του.

H αποστολή: Γκαλίνοβιτς, Εμπέντε, Βύντρα, Γκούμα, Μπίσκαν, Γκονζάλες, Γκέκα, Χαραλαμπίδη, Τόργκελε, Τζιόλη, Δάρλα, Μάντζιο, Λεοντίου, Θεοδωρίδη, Νίλσον, Κονσεϊσάο, Ολισαντέμπε, Βόουτερ και Σέριτς.

Ανακοίνωση για εισιτήρια με Βέρντερ

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με τη Βέρντερ Βρέμης που θα διεξαχθεί στις 27/09/2005 στο Ολυμπιακό Στάδιο θα πραγματοποιηθεί και το Σαββατοκύριακο 24 & 25/09/2005 από το εκδοτήριο στη Λ. Αλεξάνδρας (Θύρα 4). Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται 11:00’ – 15:00’.

Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από € 25 έως € 100. Επίσης διατίθενται και εισιτήρια για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο στην τιμή των €10.
Για την είσοδο των κατόχων απλών (ονομαστικών) εισιτηρίων, θα ακολουθηθεί η διαδικασία της ταυτοποίησης με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας (διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης)
.

** Η επιβολή χρηματικού προστίμου και μόνο για τα επεισόδια που έγιναν στη Λειβαδιά ήταν η αναμενόμενη εξέλιξη. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ δεν είχαν ουσιαστικούς φόβους μήπως επιβληθεί τιμωρία της έδρας. Μάλιστα, ο νομικός εκπρόσωπος της ομάδας, Γιώργος Στράτος, έβαλε ανοικτά κατά του αθλητικού νόμου τον οποίο χαρακτήρισε " μόρφωμα ναζιστικής προέλευσης "

** Τη Δευτέρα, στις 16:00 θα μιλήσει ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι εν όψει του αγώνα της Τρίτης απέναντι στη Βέρντερ (Τρίτη, 21:45). Η τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα για τη 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ θα λάβει χώρα στη Παινία, δύο ώρες αργότερα.

O Nίκος Κόβης βρίσκεται στη Γερμανία όπου θα παρακολουθήσει τον αγώνα της Βέρντερ με την Λεβερκούζεν στη Βρέμη.

Τετ-α-τετ με τον Μαλεζάνι είχε την Παρασκευή ο Ολισαντέμπε. Δεν ξεκαθαρίστηκε πάντως αν ο φορ του Παναθηναϊκού θα ξεκινήσει με τον Πανιώνιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK