Με αλλαγές η "Μπάρτσα" επί της Βέρντερ

Έχοντας εξασφαλίσει κατά 99% την πρόκριση της στην επόμενη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει τη Βέρντερ Βρέμης στο "Καμπ Νου". Το γεγονός προσδίδει την ευχέρεια στον τεχνικό των "μπλαουγκράνα", Φρανκ Ράικαρντ, να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς παίκτες του, χρησιμοποιώντας στη σημερινή αναμέτρηση παίκτες που δε συμμετείχαν στο θρίαμβο του Μπερναμπέου.

Με αλλαγές η "Μπάρτσα" επί της Βέρντερ
Έχοντας εξασφαλίσει κατά 99% την πρόκριση της στην επόμενη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει τη Βέρντερ Βρέμης στο Καμπ Νου.

Το γεγονός προσδίδει την ευχέρεια στον τεχνικό των "μπλαουγκράνα", Φρανκ Ράικαρντ, να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς παίκτες του, χρησιμοποιώντας στη σημερινή αναμέτρηση παίκτες που δε συμμετείχαν στο θρίαμβο του Μπερναμπέου. Πρώτιστη επιδίωξη του αποτελεί η προφύλαξη των Τσάβι και Μέσι, επιμένοντας πως η κίνηση του δεν μεταφράζεται ως έλλειψη σεβασμού στους Γερμανούς.

Σε δηλώσεις του ο Ολλανδός τεχνικός παρέθεσε τις σκέψεις του: " Μερικοί παίκτες δεν συμμετείχαν στο ματς του Σαββάτου και το βρήκαν σκληρό, αλλά θα πρέπει να είναι δυνατοί πνευματικά. Μίλησα σε μερικούς απ’ αυτούς και τους εξήγησα τους λόγους με ειλικρίνεια. Το παιχνίδι επί της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πλέον ιστορία. Τώρα έχουμε άλλο παιχνίδι και μια νέα ευκαιρία για μερικούς παίκτες που δεν είχαν αρκετές συμμετοχές τη φετινή περίοδο. Έχουμε δυνατή ομάδα και όλοι οι παίκτες αξίζουν να παίζουν και αυτό συντελεί στη δυσκολία επιλογής ".

Η Βέρντερ διάγει εξαιρετική περίοδο, έχοντας συντρίψει τη Βόλφσμπουργκ με 6-1 για το πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα διατηρεί καλή παράδοση εναντίον των Ισπανικών ομάδων. Ο Ράικαρντ γνωρίζει επισταμένος το γεγονός και τόνισε σχετικά: " Δεν μπορείς να υποτιμήσεις καμία ομάδα στην Ευρώπη, γιατί το επίπεδο είναι πάντα υψηλό. Έχουν στο ενεργητικό τους κάποια καλά αποτελέσματα εναντίον των Ισπανικών ομάδων στο παρελθόν και στο τελευταίο τους παιχνίδι σκόραραν έξι γκολ ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK