Με αλλαγές κόντρα στο Θρασύβουλο
Με αρκετές αλλαγές θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον αγώνα Κυπέλλου με τον Θρασύβουλο (19:00) στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Ποιους άφησε εκτός αποστολής ο Ερνέστο Βαλβέρδε.
Αρκετά νέα πρόσωπα θα έχει η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο ματς της Τετάρτης με τον Θρασύβουλο για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε άφησε εκτός αποστολής τους Τοροσίδη, Χολέμπας, Τζιμπούρ, Μέλμπεργκ, Ορμπάιθ και Μανιάτη συν τον Φέισα και φυσικά τον Κοστάντσο που θεωρείται “ξένο” σώμα.
Οι αλλαγές αυτές σημαίνουν πως θα δούμε διαφορετική ενδεκάδα σε σχέση με τα τελευταία ματς και δη αυτό με τη Δόξα Δράμας. Ο Ποτουρίδης ενδέχεται να πάρει θέση δίπλα στον Παπαδόπουλο, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Μόνχε, Αμπντούν και Φετφατζίδης.
Η έκπληξη ακούει στο όνομα του Γέστε, ο οποίος βρίσκεται στην αποστολή αν και υπάρχουν σοβαρά παράπονα για την αγωνιστική του εικόνα. Μάλιστα, είναι πιθανό να τον δούμε στους “11” που θα ξεκινήσουν.
Αναλυτικά η αποστολή: Δασκαλάκης, Μέγερι, Μαρκάνο, Ποτουρίδης, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Βαλεριάνος, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Μακούν, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γέστε, Μόνχε, Αμπντούν, Μιραλάς, Χαβίτο, Πάντελιτς.
Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Φέισα, Τοροσίδης, Χολέμπας, Τζιμπούρ, Κοστάνσο, Μέλμπεργκ, Ορμπάιθ και Μανιάτης θα προπονηθούν αύριο στις 10:30.
* Τον αριθμό που θα φορά στη φανέλα της ομάδας, επέλεξε ο Ντιόγκο. Ο Βραζιλιάνος άσος διάλεξε τον αριθμό 87.