Με αλλαγές κόντρα στον Ηρακλή

Ο Γιάννης Χριστόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ηρακλή αφήνοντας εκτός αρκετούς εκ των βασικών ποδοσφαιριστών του.

Με αλλαγές κόντρα στον Ηρακλή

Η νίκη που θα σημάνει και την πρόκριση είναι το μοναδικό ζητούμενο για τους παίκτες του Πλατανιά στο εντός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης (7/1, 15:00) κόντρα στον Ηρακλή.

Παρόλα αυτά ο Γιάννης Χριστόπουλος αντιμετωπίζει το ματς του Κυπέλλου ως σαν μια ευκαιρία να δώσει και χρόνο συμμετοχής σε κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν παίξει πολύ έως τώρα ενώ αντιμετωπίζει και κάποια προβλήματα με αποτέλεσμα να αφήσει εκτός τους Κουλιμπάλι, Γιακουμάκη, Μιλούνοβιτς, Ολιμπά, Τσουράκη, Τζίλβαν και Νέπλιακ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει: "Δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές συμμετέχουν στην αποστολή του Πλατανιά Χανίων για τον αυριανό (15.00) εντός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ειδικότερα, μετά τη σημερινή απογευματινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες στο Μάλεμε, ο Γιάννης Χριστόπουλος επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αγκιλέρα, Αποστολόπουλο, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ζαραδούκα, Ιτούα, Κοκκαλά, Μαχαμάτ, Μενδρινό, Μπανανά, Μπεριάν, Ναζλίδη, Ντεντάκη, Περιστερίδη, Τέτε, Τόρες, Τσοντάκη, Φιγκέιρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK