Με Αραβίδη στην Νέα Σμύρνη η ΑΕΚ

O Xρήστος Αραβίδης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Πανιώνιο από τον Μανόλο Χιμένεθ, για πρώτη φορά μετά από τη μέρα που αποβλήθηκε στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο τελευταίο ματς του 2016 (στις 19 Δεκέμβρη).

Με Αραβίδη στην Νέα Σμύρνη η ΑΕΚ
aravidis ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Έλληνας επιθετικός είχε αποβληθεί τότε σε ένα χτύπημα εκτός φάσης στον Μπέριο στο ξεκίνημα του ματς αφήνοντας την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα στον αγωνιστικό χώρο. Στη συνέχεια υποβλήθηκε σε μία -προγραμματισμένη- επέμβαση στην άνω γνάθο από τον περσινό και γνωστό τραυματισμό στον Τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να μείνει εκτός προπονήσεων για ένα χρονικό διάστημα.

Ακολούθησε η αποθεραπεία λόγω κάποιων ενοχλήσεων στους κοιλιακούς προσαγωγούς, κάτι που παρέτεινε την απουσία του από την ενεργό δράση. Από την «Ένωση» ξεκαθάριζαν από τον Γενάρη ότι οι ενοχλήσεις του Αραβίδη στους κοιλιακούς προσαγωγούς ήταν η μοναδική αιτία που ο επιθετικός της ΑΕΚ ήταν εκτός δράσης στο προηγούμενο διάστημα, κάτι που στην πορεία επιβεβαιώθηκε με τον παίκτη να τίθεται κανονικά στη διάθεση του Χιμένεθ και να μπαίνει για πρώτη φορά στο 2017 αποστολή.

Το γεγονός ότι στα υψηλότερα διοικητικά κλιμάκια υπήρξε έντονη δυσαρέσκεια με τον Αραβίδη στο πρώτο εξάμηνο της σεζόν είναι μια πραγματικότητα, όμως σε κάθε περίπτωση πρόκειται για παίκτη που έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν και ως τέτοιος υπολογίζεται από το κλαμπ.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Ανέστης, Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Βινίσιους, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Βάργκας, Χριστοδουλόπουλος, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Αλμέιδα, Αραούχο, Αραβίδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK