Με αρκετά νέα πρόσωπα στην αποστολή ο Παναθηναϊκός

Πολλοί είναι οι νέοι παίκτες που πήρε μαζί του ο Γιάννης Αναστασίου για το τελευταίο ματς των πλέι οφ κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Με άδεια λείπουν οι Ατζαγκούν, Πράνιτς, Πέτριτς, Ζέκα, Μπούρμπος, Στιλ και Μπεργκ.

Με αρκετά νέα πρόσωπα στην αποστολή ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Την τελευταία του προπόνηση πριν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο (07/06/2015-20:30) πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί.

Το πρόγραμμα των "πράσινων" περιλάμβανε στην αρχή ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας ακολούθως οικογενειακό δίτερμα και τέλος εξάσκηση στα τελειώματα.

Χουχούμης και Κλωναρίδης συνέχισαν τη θεραπεία τους, ενώ απουσίασαν με άδεια οι Ατζαγκούν, Πράνιτς, Πέτριτς, Ζέκα, Μπούρμπος, Στιλ και Μπεργκ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με την ομάδα των δυτικών προαστίων, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο Περιστερίου, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League ΟΠΑΠ 2014/15.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Κότσαρης, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Σταματάκης, Μέντες, Λαγός, Δώνης, Μαρινάκης, Ντίνας, Μαυρίας, Καρέλης, Νίνης, Μπερίσα, Στάικος, Αγγελόπουλος Β. και Τζανουλίνος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK