Με άρωμα... Λεβάντε η νέα εμφάνιση της Μπαρτσελόνα

Η Nike παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις της Μπαρτσελόνα για την σεζόν 2020-2021. Και υπάρχει μια λεπτομέρεια που θυμίζει έντονα τον κακό δαίμονα των 'μπλαουγκράνα' την τελευταία διετία.

Barcelona's Leo Messi plays during the Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Granada at the Los Carmenes stadium in Granada, Spain, Saturday, Sept. 21, 2019.(AP Photo/Miguel Morenatti)
AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Αντιπρόσωποι της Νike βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα, για να παρουσιάσουν στους παίκτες τις εμφανίσεις που θα φορούν για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021. Στην δεύτερη εμφάνιση, το χρώμα που κυριαρχεί είναι το μαύρο -μια κλασική επιλογή- με το logo της εταιρείας, το σήμα της ομάδας, τους χορηγούς και τις λεπτομέρειες στο σχέδιο σε χρυσή απόχρωση. Στην τρίτη εμφάνιση βασικό χρώμα είναι το ροζ, με το σήμα στα παραδοσιακά του χρώματα και όλα τα υπόλοιπα στους ρυθμούς του μαύρου.

Στην πρώτη εμφάνιση, την παραδοσιακή, η διαφορά είναι εμφανής και παραπέμπει σε... Λεβάντε. Ανάμεσα στις χοντρές κλασικές blaugrana γραμμές, έχει προστεθεί το κίτρινο χρώμα. Το ίδιο συμβαίνει και σε όλες τις λεπτομέρειες στον λαιμό και τα μανίκια. Σε συνδυασμό με το περίβλημα στο χρώμα και τα νούμερα, η εμφάνιση θυμίζει πολύ αυτές που έχει χρησιμοποιήσει στο πρόσφατο παρελθόν η Λεβάντε.

Ίσως και να ήθελαν να... ξορκίσουν τον κακό τους δαίμονα οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα, καθώς στο 'Ciutat de Valencia' μετρούν τρεις ήττες στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις τους. Από τον Μάιο του 2018 ως τον Νοέμβριο του 2019, η Μπαρτσελόνα έχασε εκεί με σκορ 5-4, 3-1 και 2-1.

Enough said όμως, ιδού οι εμφανίσεις της Μπάρτσα για την σεζόν 2020-2021:

Με άρωμα... Λεβάντε η νέα εμφάνιση της Μπαρτσελόνα
Με άρωμα... Λεβάντε η νέα εμφάνιση της Μπαρτσελόνα
Με άρωμα... Λεβάντε η νέα εμφάνιση της Μπαρτσελόνα

Ποιος είναι καλύτερος; Ο Κιλιάν Εμπαπέ ή ο Έρλινγκ Χάαλαντ; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK