Με… αστερίσκο στον γ' προκριματικό ο Παναθηναϊκός!

Η UEFA φαίνεται πως δεν θεωρεί δεδομένη τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League και περιμένει την απόφαση του CAS για την προσφυγή του ΠΑΟΚ, προκειμένου να βγάλει τον… αστερίσκο από την επίσημη λίστα των συμμετεχόντων στη διοργάνωση!

Με… αστερίσκο στον γ' προκριματικό ο Παναθηναϊκός!

Με έναν αστερίσκο δίπλα στο όνομά του περιλαμβάνεται ο Παναθηναϊκός στο οργανόγραμμα που ανακοίνωσε η UEFA για το νέο Champions League!

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα της τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση και από ποιο γύρο ξεκινάει η συμμετοχή τους, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται στον γ' προκριματικό γύρο και στην 6η θέση στη λίστα των μη πρωταθλητών.

Ο αστερίσκος όμως που υπάρχει δίπλα στο όνομά του εξηγείται στο τέλος του οργανογράμματος από την UEFA ως εκκρεμότητα είτε με την Οικονομική Επιτροπή είτε με οποιοδήποτε άλλο θέμα ("Pending CFCB or other final ranking decision", αναφέρεται χαρακτηριστικά).

Με… αστερίσκο στον γ' προκριματικό ο Παναθηναϊκός!

Το πιθανότερο ασφαλώς είναι το θέμα για τους "πράσινους" να έχει να κάνει με την ένσταση που κατέθεσε στο CAS ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει προσβάλει την ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών από τα playoffs της Super League που του επέβαλε η ΕΠΟ για όσα έγιναν στον ημιτελικό της Τούμπας κόντρα στον Ολυμπιακό.

Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ δικαιωθεί, θα είναι αυτός που θα μετάσχει στα προκριματικά του Champions League αντί του Παναθηναϊκού. Αν η ένταση του «δικεφάλου του Βορρά» απορριφθεί, απλώς θα φύγει ο αστερίσκος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK