Με Αθανασιάδη στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ

Με τον Στέφανο Αθανασιάδη να επιστρέφει και τον Γκάρι Ροντρίγκες να μην καταφέρνει να τεθεί στη διάθεση του Ίγκορ Τούντορ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά η αποστολή.

Με Αθανασιάδη στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Στέφανος Αθανασιάδης, ακολούθησε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και συμπεριλαμβάνεται κανονικά στην αποστολή.

Αντιθέτως, ο Γκάρι Ροντρίγκες έπειτα από απόφαση του τεχνικού με το ιατρικό τιμ προτιμήθηκε να παραμείνει εκτός επειδή προέρχεται από διπλό τραυματισμό και η κατάστασή του εμπεριείχε μεγαλύτερο ρίσκο. Στα καθαρά αγωνιστικά, ο Ίγκορ Τούντορ δούλεψε ξανά στη συνολική τακτική προσέγγιση του αγώνα με επί μέρους ασκήσεις για την ανασταλτική λειτουργία σε συνθήκες αγώνα, αλλά και στις στημένες φάσεις.

Το δεύτερο κομμάτι αφορούσε τους διάφορους τρόπους ανάπτυξης και την εκμετάλλευση των στημένων φάσεων.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση της Τετάρτης είναι οι: Βελλίδης, Σιαμπάνης, Μαλεζάς, Χατζηισαϊας, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κίτσιου, Λέοβατς, Κοροβέσης, Χαρίσης, Κάτσε, Τσίμιροτ, Τζιόλης, Σάμπο, Aντoνις, Μυστακίδης, Πέλκας, Κάκκο, Μακ και Αθανασιάδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK