Με Ατζαγκούν, Κουτρουμπή στην Τρίπολη, εκτός ο Καρέλης

Οι Αμπντούλ Ατζαγκούν και Γιώργος Κουτρουμπής συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Παναθηναϊκού για την κυριακάτικη (7/12, 19:30) αναμέτρηση του "Θ. Κολοκοτρώνης" με τον Αστέρα Τρίπολης, εν αντιθέσει με τον Νίκο Καρέλη.

Με Ατζαγκούν, Κουτρουμπή στην Τρίπολη, εκτός ο Καρέλης

Ο Νιγηριανός επιθετικός ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του κι ο Έλληνας αμυντικός πήρε κάποιες ανάσες, με συνέπεια να ταξιδέψουν στην αρκαδική πρωτεύουσα για το ματς της 13ης αγωνιστικής.

Αντίθετα, ο Γιάννης Αναστασίου άφησε εκτός αποστολής τον Νίκο Καρέλη, προκειμένου να ξεκουραστεί, δεδομένου ότι προερχόταν από τραυματισμό, ενώ είχε αγωνιστεί κόντρα σε Παναιτωλικό και Βέροια.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (07/12/2014 - 19:30 Novasports 1) πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε ζέσταμα αρχικά, στη συνέχεια ασκήσεις πέντε εναντίον δυο και τέλος εξάσκηση στα τελειώματα.

Ο Σπυρόπουλος συνέχισε τη θεραπεία του, ενώ οι Μπούρμπος, Νάνο, Σίλντενφελντ, Ζέκα και Μέντες έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με την ομάδα της Αρκαδίας, που θα διεξαχθεί στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για την 13η αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ 2014/15.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Μπαϊράμι, Μπεργκ Μπούι, Ατζαγκούν, Πέτριτς και Κλωναρίδης".

Εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης έμειναν ο τιμωρημένος Χρήστος Μπούρμπος και οι Νίκος Καρέλης, Ντάνιελ Πράνιτς, Παναγιώτης Σπυρόπουλος, Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Γιάννης Σταματάκης και Βαλμίρ Μπερίσα.

Ο Ντάνιελ Πράνιτς επέστρεψε από την Κροατία, όπου βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες για ένα προσωπικό του πρόβλημα, προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο και θα είναι στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για το ματς της Πέμπτης (11/12) με την Εστορίλ.

Με γλυκά ο Καρέλης

Ο εορτάζων Νίκος Καρέλης πήγε στο αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού με γλυκά και, βέβαια, δέχθηκε τις ευχές συμπαικτών και προπονητικού επιτελείου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK