Με αυτά τα χρήματα η Λάτσιο τελειώνει τη μεταγραφή του Γκεντουζί

Ολοκληρώνεται όπως όλα δείχνουν η μεταγραφή του Ματέο Γκεντουζί στην Λάτσιο με τους Ρωμαίους να πληρώνουν αρκετά για τον μέσο της Μαρσέιγ.

France's Matteo Guendouzi lines up ahead of the UEFA Nations League soccer match between Croatia and France in Split, Croatia, Monday, June 6, 2022. (AP Photo/Darko Bandic)
Ο Ματέο Γκεντουζί AP PHOTO/DARKO BANDIC

Κλείνει ο κύκλος του Ματέο Γκεντουζί στην Μαρσέιγ αν και σε πρώτη φάση ο συγκεκριμένος παίκτης δεν βρισκόταν στους υπό παραχώρηση. Ο αποκλεισμός από τον Παναθηναϊκό έφερε αλλαγή πλάνου στο γαλλικό κλαμπ (έπαιξαν ρόλο τα νέα οικονομικά δεδομένα).

Ο μέσος που είχε περάσει και από την Άρσεναλ αναμένεται να πουληθεί στην Λάτσιο, καθώς τα διεθνή ΜΜΕ κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία. Μάλιστα, στον γαλλικό Τύπο αναφέρεται πως οι Ιταλοί θα αποζημιώσουν τους Μασσαλούς με 18.000.000 ευρώ συν μπόνους για το ΟΚ στη μεταγραφή.

Ο ποδοσφαιριστής από την άλλη τα έχει βρει σε όλα με τη όπως όλα δείχνουν νέα του ομάδα χωρίς ωστόσο να έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα μεταξύ τους οικονομικά δεδομένα. Ο 24χρονος είχε κοστίσει στην Μαρσέιγ πέρυσι το καλοκαίρι 11.000.000 ευρώ συν κάποια χρήματα που είχε δώσει για το δανεισμό του το '21.

News 24/7

24MEDIA NETWORK