Με αυτά τα στατιστικά πώς να χάσει τη Χρυσή Μπάλα ο Ρονάλντο;

Το βράδυ της Δευτέρας (12/12) θα γίνει γνωστό το όνομα του παίκτη που θα κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα, αλλά θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη αν αυτός δεν είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Με αυτά τα στατιστικά πώς να χάσει τη Χρυσή Μπάλα ο Ρονάλντο;
© AFP/GETTY IMAGES

Μεγάλη ημέρα για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο η Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου καθώς θα ανακοινωθεί ο νικητής της Χρυσής Μπάλας για το 2016.

Η τελετή θα ξεκινήσει στις 18.30 ώρα Ελλάδας, αλλά όπως φαίνεται έχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό δεν είναι άλλο από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο άσος της Ρεάλ έκανε εκπληκτική σεζόν με 48 γκολ σε 52 αγώνες, ενώ κατέκτησε το Champions League και το Σούπερ Καπ με τη Ρεάλ, ενώ οδήγησε και την Πορτογαλία στην κατάκτηση του EURO!

Μάλιστα διέρρευσε και το πρωτοσέλιδο του γαλλικού περιοδικού "France Football" το οποίο είναι αφιερωμένο στον φετινό νικητή και δείχνει τον Ρονάλντο να κρατάει τη Χρυσή Μπάλα! Ο Πορτογάλος άλλωστε δεν θα παρευρεθεί στην τελετή καθώς βρίσκεται με την ομάδα της Ρεάλ στην Ιαπωνία για το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων.

Με αυτά τα στατιστικά πώς να χάσει τη Χρυσή Μπάλα ο Ρονάλντο;

Έτσι λοιπόν ο Ρονάλντο θα φτάσει τις τέσσερις Χρυσές Μπάλες και θα υπολείπεται μίας του Λιονέλ Μέσι που έχει πέντε. Στην τρίτη θέση για φέτος θα βρεθεί ο Αντουάν Γκριεζμάν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK