Με αυτή την ενδεκάδα που θα δεις ίσως γίνεις Παρί

H γαλλική ομάδα έχει γίνει η πιο πολυσυζητημένη ομάδα όσον αφορά τα μεταγραφικά του φετινού καλοκαιριού. Μπορεί να μην έχει πετύχει κάποια σπουδαία απόκτηση με χαρτιά και υπογραφές, αλλά το γεγονός πως έχει μπει σε... χοντρά παιχνίδια την κάνουν νούμερο ένα αυτή τη στιγμή.

Barcelona's Neymar shouts during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Barcelona and Juventus at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 19, 2017. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona's Neymar shouts during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Barcelona and Juventus at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 19, 2017. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP

Τα σενάρια για Νεϊμάρ και Σάντσες δίνουν και παίρνουν. Τα γαλλικά μίντια γράφουν για την τεράστια διάθεση που έχουν οι Άραβες της Παρί να πληρώσουν σε... χρυσό το βάρος των δύο ποδοσφαιριστών με τα πετροδόλαρα τους.

Την κατάληξη του σήριαλ δεν μπορεί κανείς να την μαντέψει αφού τα δεδομένα αλλάζουν κάθε στιγμή. Ο κόσμος όμως έχει... ανάψει με τα μεταγραφικά και φαντάζεται τη Παρί με τη νέα της μορφή.

Στη φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω, έχουν προσαρτηθεί στη "μαγική" ενδεκάδα ο Νεϊμάρ και ο Αλέξις Σάντσες. Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό:

News 24/7

24MEDIA NETWORK