Με αυτόν τον παίκτη ανταλλάσει τον Γιόβετιτς η Ίντερ

Ο Παναθηναϊκός γλυκοκοιτάζει τον Στέφαν Γιόβετιτς όμως η ομάδα που είναι στην pole position για να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο είναι η Φιορεντίνα. Και αυτό γιατί έχει ένα ισχυρό ατού...

Με αυτόν τον παίκτη ανταλλάσει τον Γιόβετιτς η Ίντερ

Η έλευση του Στέφανο Πιόλι στην Ίντερ έδωσε τροφή σε σενάρια που θέλουν τον νέο τεχνικό να ανάβει το πράσινο φως για την αποδέσμευση αρκετών παικτών που θεωρεί πως δεν έχουν θέση στο ρόστερ και ένα από αυτά τα σενάρια "έμπλεξε" και τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο τεχνικός των "πρασίνων" Αντρέα Στραματσόνι όχι μόνο παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην πρώην ομάδα του αλλά και έκανε διευρευνητικού χαρακτήρα κρούσεις στους Φελίπε Μέλο και Στέφαν Γιόβετιτς προκειμένου να κάνει το colpo grosso και να του φέρει στην Ελλάδα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Αυτό που επιτρέπει στον Παναθηναϊκό να ελπίζει είναι η δεδομένη διάθεση των Μιλανέζων να "ξεφορτωθούν" κάποια από τα μεγάλα συμβόλαια που έχουν στο ρόστερ τους, ωστόσο τα μηνύματα που φτάνουν από την Ιταλία θέλουν άλλη ομάδα να έχει τον "πρώτο λόγο" για τον 27χρονο Μαυροβούνιο επιθετικό.

Με αυτόν τον παίκτη ανταλλάσει τον Γιόβετιτς η Ίντερ

Αυτή είναι η Φιορεντίνα, στην οποία "έφτιαξε" το όνομά του ο παίκτης παίζοντας από το 2008 μέχρι το 2013, με τους "βιόλα" να φτάνουν μάλιστα κοντά στο να ξανακάνουν δικό τους τον "Γιο-Γιο" το περασμένο καλοκαίρι αλλά το deal να χαλάει την τελευταία στιγμή.

Τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα αναφέρουν πως η ομάδα του Πάουλο Σόουζα θα ξαναμπεί τον Ιανουάριο στη μάχη της διεκδίκησης του παίκτη έχοντας μάλιστα ένα μεγάλο "όπλο": τον Μίλαν Μπάντελ, με τον 27χρονο Κροάτη αμυντικό μέσο να αρέσει πολύ στην Ίντερ και τη Φιορεντίνα να φέρεται διατεθειμένη να τον "θυσιάσει" ώστε να επιστρέψει στο "Artemio Franchi" ο Μαυροβούνιος.

Υπάρχουν πάντως και άλλοι παίκτες της Φιορεντίνα για τους οποίους θα μπορούσε η Ίντερ να διαπραγματευτεί την παραχώρηση του Γιόβετιτς στους "βιόλα" και ένας από αυτούς είναι και ο 22χρονος Ιταλός εξτρέμ Φεντερίκο Μπερναρντέσκι.

Με αυτόν τον παίκτη ανταλλάσει τον Γιόβετιτς η Ίντερ

Ό,τι και να γράφεται πάντως, η τελευταία λέξη στην περίπτωση Γιόβετιτς ανήκει στον Στέφανο Πιόλι, με τον νέο τεχνικό των "νερατζούρι" να αναμένεται να πάρει την ορίστικη απόφαση για το αν ο παίκτης θα παραμείνει στην ομάδα του ή θα παραχωρηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Και Γιόβετιτς και Μέλο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK