Με Drake στη φανέλα της η Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ρεάλ

Με το σήμα του Καναδού ράπερ Drake, δηλαδή μία κουκουβάγια, θα αγωνιστεί η Μπαρτσελόνα στο ντέρμπι κορυφής με την Ρεάλ για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Barcelona's Pedri celebrates after scoring his side's opening goal during a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Celta Vigo at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Oct. 9, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Πέδρι πανηγυρίζει AP PHOTO/JOAN MONFORT

Μία αρκετά ασυνήθιστη αλλαγή σκοπεύει να κάνει η Μπαρτσελόνα στην φανέλα της για το κυριακάτικο ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας σχεδόν 300 εκατομμυρίων ευρώ που έχει κάνει, από τα τέλη της περσινης χρονιάς η ομάδα της Καταλονίας με το Spotify, καλέιται να βάλει στο μπροστινό μέρος της φανέλας το σήμα του πασίγνωστου ράπερ Drake.

Πρόκειται για μία κουκουβάγια, η οποία θα αντικαταστήσει το όνομα Spotify που βρίσκεται ως βασικός χορηγός σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του Τσάβι στο μπροστινό μέρος της φανέλας. Αυτή την αλλαγή, έστω και για ένα παιχνίδι, δεν πήραν και πολύ καλά οι οπαδοί των Μπλαουγκράνα καθώς αυτή η αλλαγή στην φανέλα έγινε γνωστή τελευταία στιγμή.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της Μπάρτσα

Διαβάστε περισσότερα

Πέθανε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, έδωσε μάχη με τον καρκίνο

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Η τελευταία επιθυμία του Ολυμπιονίκη

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Όταν όλη η Ελλάδα έκλαψε με το "...έσπασε, έσπασε μαμά..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK