Με "επιλογές" Στέφενς κόντρα στον Ατρόμητο

Η παρακαταθήκη που άφησε ο Ολλανδός προπονητής στον ΠΑΟΚ και που έρχεται στο προσκηνιο σε μία δύσκολα αγωνιστικά στιγμή.

Με "επιλογές" Στέφενς κόντρα στον Ατρόμητο
stevens.jpg INTIME SPORTS

Ο Χουμπ Στέφενς μπορεί να αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ "χρεωμένος" το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιούσε κάποιους παίκτες στις φυσικές τους θέσεις, οι επιλογές που έκανε, όμως, ο Ολλανδός κατά την διάρκεια της σεζόν και το γεγονός ότι ανακάτεψε την τράπουλα, δίνουν ακόμη και τώρα στον νυν τεχνικό του "Δικεφάλου" την ευχέρεια να βρει λύσεις σε μία δύσκολα αγωνιστικά στιγμή, με τιμωρημένο τον Ινσαουράλδε και τον Σκόνδρα να προέρχεται από χτύπημα, ενόψει του ματς με τον Ατρόμητο.

Ο Στέφενς χρησιμοποίησε κατά κόρον τον Τζαβέλλα ως σέντερ μπακ, αρχής γενομένης από το εντός έδρας παιχνίδι με τον Αρη, διακρίνοντας ότι ο 27χρονος ποδοσφαιριστής είναι πολύ θετικός στα αμυντικά του καθήκοντα, αλλά δεν διαθέτει την επιθετικότητα και την άνεση του Λίνο με την μπάλα στα πόδια. Τώρα, απόντος του Ινσαουράλδε, ο Γιώργος Γεωργιάδης παρόλο που έχει διαθέσιμο και τον Κατσικά, προτιμά τον Τζαβέλλα για παρτενέρ του Βίτορ, βρίσκοντας πολύτιμη λύση στο πρόσωπο του 27χρονου αμυντικού.

Ο Στέλιος Κίτσιου, με την σειρά του, επιστρέφει στο δεξί άκρο της άμυνας, μία θέση στην οποία διακρίθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, αλλά που έχασε μετά την αποχώρηση του Στέφενς. Ο νεαρός αμυντικός, όπως και ο Λίνο, έχει την ευχέρια να ανεβαίνει και να βοηθάει την επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ με μεγαλύτερη ευκολία από τον Γιάννη Σκόνδρα, ο οποίος, βέβαια, είναι πιο αξιόπιστος αμυντικά.

Ο Στέφενς, λοιπόν, όπως αποδεικνύεται, τέλος, και από το γεγονός ότι έβαζε τον Κατσουράνη ως στόπερ για να έχει έναν παίκτη να φτιάχνει παιχνίδι από πίσω, κάτι που λείπει από τον ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα, δεν είχε άδικο σε όλα και όπως φαίνεται κάποιες από τις επιλογές του έμειναν ως παρακαταθήκη και έρχονται ξανά στο προσκήνιο σε μία δύσκολη φάση της σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK