Με ευρωπαϊκό άνεμο

Με ευρωπαϊκό άνεμο
Τη νίκη προκειμένου να παραμείνει σε επαφή με την κορυφή θέλει η Ξάνθη. Η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη μετά την πολύ καλή της εμφάνιση στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μίντλεσμπρο για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ επανέρχεται στις εγχώριες διοργανώσεις, όπου παραμένει αήττητη (μια νίκη και μια ισοπαλία). Η δύναμη της έδρας αποτελεί το πλεονέκτημα του ακριτικού συγκροτήματος, στο οποίο η μοναδική απουσία είναι αυτή του τιμωρημένου Γιάννη Παπαδημητρίου.
Από την μεριά του ο Απόλλων Καλαμαριάς εκμεταλλεύτηκε τις δυο συνεχόμενες εντός έδρας αναμετρήσεις με ΟΦΗ και Λεβαδειακό για να συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς. Ο τεχνικός των «ροσονέρι», Ντράγκαν Κοκότοβιτς, δεν θα έχει στη διάθεση τους Ματιάσεβιτς, Ν.Α Παπαδόπουλο και Αμπονσά, ενώ τα σχέδια του δείχνουν πως θα προτιμήσει ένα πιο αμυντικογενές σχήμα.

Η αποστολή της Ξάνθης: Πιζανόφσκι, Αναστασόπουλος, Τοροσίδης, Παβιό, Σίκωβ, Τσικίνιο, Ζαπρόπουλος, Μαχράτζε, Κάραμπας, Έμερσον, Άντζας, Γαρπόζης, Λαμπριάκος, Λουτσιάνο, Λάφατα, Κιντάνα, Τσάγκι, Καζάκης, Μινέιρο και Ντε Ματία.

Η αποστολή του Απόλλωνα Καλαμαριάς: Ραντιβόγεβιτς, Κόβατς, Κλέιτον, Ουέλιγκτον, Μουζαουϊ, Μουράφκσι, Ομάρι, Παππάς, Πετκάκης, Παρμαξίδης, Ιωάννου, Φυτανίδης, Ν.Χ Παπαδόπουλος, Καραμανλής, Μυροφορίδης, Καραλιόπουλος, Ορφανός, Χριστοφορίδης και Σαμουηλίδης.


News 24/7

24MEDIA NETWORK