Με Φαλκάο στην προεπιλογή η Κολομβία

Τους 30 ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν την προεπιλογή της χώρας για το Μουντιάλ, ανακοίνωσε η Κολομβία. Διαβάστε ποιους θα βρει αντιμέτωπους στη Βραζιλία η εθνική μας ομάδα.

Με Φαλκάο στην προεπιλογή η Κολομβία

Γεμάτη ποιότητα είναι τελική προεπιλογή της εθνικής Κολομβίας. Στους 30 που θα αποτελέσουν την προεπιλογή της χώρας για το Μουντιάλ βρίσκονται τόσο ο Φαλκάο, όσο και ο έτερος σταρ της Μονακό Χάμες Ροντρίγκες. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ΜΜΕ ο ηγέτης της επίθεσης της ομάδας της Κολομβίας, Ρανταμέλ Φαλκάο, θα είναι ετοιμοπόλεμος στο ματς κόντρα στην Ελλάδα.

Θυμίζουμε ότι η Κολομβία θα είναι αντίπαλος της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, μαζί με τις, Ιαπωνία και Ακτή Ελεφαντοστού.

Αναλυτικά η προεπιλογή:

Τερματοφύλακες:

Μοντραγκόν (Ντεπορτίβο Κάλι), Οσπίνα (Νίς), Βάργκας (Σάντα Φε)

Αμυντικοί:

Μπαλάντα (Ρίβερ Πλέιτ), Ζαπάτα (Μίλαν), Σαντιάγκο Αρίας (PSV), Αρμέρο (Γουέστ Χαμ), Αμαράντο Περέα (Κρουζ Αζούλ), Μάριο Γέπες (Αταλάντα), Ζούνιγκα (Νάπολι), Κάρλος Βαλδές (Σαν Λορέντζο), Ακιβάλντο Μοσκέρα (Κλαμπ Αμέρικα)

Μέσοι:

Αγκιλάρ (Τουλούζ), Κιντέρο (Πόρτο), Μακνέλι Τόρες (Αλ Σαμπάμπ), Κάρλος Σάντσες (Έλτσε), Έντβιν Βαλέντσια (Φλουμινένσε), Χάμες Ροντρίγκες (Μονακό), Κουδράδο (Φιορεντίνα), Γκουαρίν (Ίντερ), Άλεξ Μεχία (Νασιονάλ), Άλντο Λεάο (Μορέλια), Ελκίν Σοτό (Μάιντζ)

Επιθετικοί:

Φαλκάο (Μονακό), Μπακά (Σεβίλλη), Ράμος (Χέρτα), Μουριέλ (Ουντινέζε), Ιμπάρμπο (Κάλιαρι), Τεόφιλο Γκουτιέρες(Ρίβερ Πλέιτ), Τζάκσον Μαρτίνες (Πόρτο)

Διαβάστε ακόμη:

Με Τουρέ και Ντρογκμπά η προεπιλογή της Ακτής Ελεφαντοστού

News 24/7

24MEDIA NETWORK