Με φανέλα της Γιουνάιτεντ έντυσε τον Γουέμπ ο Μπάμπελ
Το πέναλτι με το οποίο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε τη νίκη-πρόκριση επί της Λίβερπουλ ξεσήκωσε...θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς των “κόκκινων”. O Ράιαν Μπάμπελ αποφάσισε όμως να κάνει τη διαφορά.
Ο Ολλανδός επιθετικός ανέβασε-στο twitter-μετά το τέλος του αγώνα μία φωτογραφία του διαιτητή της αναμέτρησης, Χάουαρντ Γουέμπ,ντυμένο μετη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντκαι συμπλήρωσε ως σχόλιο: “Και λένε ότι είναι ένας από τους καλύτερους διαιτητές. Αυτό είναι αστείο”.
Αμέσως υπήρξε επίσημη αντίδραση από άνθρωπο της ομοσπονδίας, ο οποίος τόνισε πως ο παίκτης αναμένεται να δώσει εξηγήσεις για τη στάση του, η οποία κρίνεται λανθασμένη.
Λίγες ώρες μετά ο Ολλανδός έδειξε μετανιωμένος και έγραψε στο twitter: “Αν το πήρατε στα σοβαρά, ζητάω συγγνώμη. Ήταν απλά μια αντίδραση μετά την ήττα σε ένα σημαντικό παιχνίδι. Συγγνώμη Χάουαρντ Γουέμπ”, ωστόσο αυτό δεν δείχνει να τον γλιτώνει από την τιμωρία.
Πάντως εκτός του Μπάμπελ και ο γιος του Νταλγκλίς, Πολ, εξαπέλυσε δριμεία κριτική προς το πρόσωπο του Άγγλου διαιτητή, χαρακτηρίζοντάς τον “ Παιδί της εποχής Μπάσμπι”, αλλά και… σκυλάκι του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.