Με φοβερή ανατροπή η Σπάρτη, "λύτρωση" στο 94' για Απόλλωνα

Η Σπάρτη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ξεκίνησε με νίκη (2-1) τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Football League κόντρα στον Πανθρακικό κι ενώ βρέθηκε να χάνει από το 23ο λεπτό. Με γκολ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Απόλλων πήρε τη νίκη (3-2) κόντρα στην Καλλιθέα.

Με φοβερή ανατροπή η Σπάρτη, "λύτρωση" στο 94' για Απόλλωνα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ένα από τα φαβορί για την άνοδο στη Super League είναι φέτος η Σπάρτη που ανήκει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και φρόντισε να το αποδείξει από την πρώτη κιόλας αγωνιστική της Football League.

Υποδέχθηκε τον Πανθρακικό που πέρυσι αγωνιζόταν στη μεγάλη κατηγορία και ενώ βρέθηκε να χάνει με 1-0 από το 23' τελικά έφτασε σε μια φοβερή ανατροπή για να πάρει τη νίκη με 2-1 και μαζί και τους τρεις βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε ο Ηλιάδης νικώντας με σουτ τον Μελισσά, όμως στο 42' ο Αναστασάκος απάντησε στέλνοντας με τρομερό σουτ τη μπάλα στο δεξί "παραθυράκι". Η απόλυτη ανατροπή ήρθε στο 60' με τον Αναστασάκο αυτή τη φορά να μοιράζει ασίστ και τον Σιώπη να γράφει το 2-1.

ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ

Μια μεγάλη νίκη πήρε ο Απόλλων Σμύρνης κόντρα στην Καλλιθέα χάρη σε γκολ στις καθυστερήσεις! Τα δύο γκολ του Σταματάκου έδωσαν το προβάδισμα στην Καλλιθέα στο πρώτο ημίχρονο, όμως ο Διαμαντόπουλος με δύο δικά του τέρματα στο 17' και το 80' ισοφάρισε σε 2-2.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως το ματς θα λήξει ισόπαλο, ο Αλμπάνης στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων σκόραρε και "ξάπλωσε" στο χορτάρι τους φιλοξενούμενους!

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Απόλλων Σμύρνης - Καλλιθέα 3-2

(17', 80' Διαμαντόπουλος, 90+4' Αλμπάνης - 13', 38' Σταματάκος)

Αχαρναϊκός - ΑΕΛ Καλλονής 3-0

(21' Ψιάνος, 56' Ντούνγκα, 90' Σωτηράκος)

Παναιγιάλειος - Χανιά 0-0

Σπάρτη - Πανθρακικός 2-1

(42' Αναστασάκος, 60' Σιώπης - 23' Ηλιάδης)

News 24/7

24MEDIA NETWORK