Με Γεωργιάδη και αλλαγές εναντίον του Απόλλωνα

Στη μάχη του Κυπέλλου ρίχνεται την Τετάρτη (7/1, 15:00) η Βέροια, η οποία υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης στο πλαίσιο της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων έχοντας εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση.

Με Γεωργιάδη και αλλαγές εναντίον του Απόλλωνα
INTIME SPORTS

Οι "κυανέρυθροι" μετά τις δύο νίκες επί της Ερμιονίδας και του Εργοτέλη έχουν προκριθεί ήδη στους 32 και έχουνε πλέον στόχο την πρώτη θέση του 6ου ομίλου την οποία κατακτούν και με ισοπαλία ώστε να μπουν στο γκρουπ των ισχυρών στην κλήρωση της Παρασκευής.

Δεδομένης της πρόκρισης ο Χοσέ Γκρανέρο αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, ενώ δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Ραούλ Μπράβο μετά την τιμωρία του με τρεις αγωνιστικές λόγω της αποβολής του κόντρα στον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τετάρτη η ΠΑΕ Βέροια θα καταθέσει έφεση για να μειωθεί η ποινή του Ισπανού αμυντικού και να μπορέσει να αγωνιστεί το Σάββατο κόντρα στην Καλλονή για το πρωτάθλημα της Super League.

Επίσης εκτός του Ραούλ Μπράβο ο Ισπανός τεχνικός της δεν θα έχει στην διάθεσή του και τους τραυματίες Σωτήρη Μπαλάφα, Νταβίντ Βάσκες. Αντίθετα έκπληξη προκάλεσε η συμμετοχή στην 19άδα του Γιώργου Γεωργιάδη.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της Βέροιας για το παιχνίδι της Τετάρτης είναι οι: Βασιλειάδης, Τζινάρ, Καλί, Βέρτζος, Όστοϊτς, Μαλόν, Σέντρικ, Βεργώνης, Αμαραντίδης, Μπατιόν, Άρτσε, Εσπάρθα, Γεωργιάδης, Χασελμπαινκ, Μπεν, Παυλίδης, Καλτσάς, Μπαργκάν και Κάμπορα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK