Με Γιούρκα απέναντι στον Πανιώνιο, αλλαγές στην άμυνα
Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης άφησε καλές εντυπώσεις στην επανεμφάνιση του με την "πράσινη" φανέλα στο παιχνίδι κυπέλλου της Τετάρτης με τον Εορδαϊκό στην Κοζάνη και ο Χενκ Τεν Κάτε προσανατολίζεται στο να τον διατηρήσει στο αρχικό σχήμα για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Πανιώνιο στο Ολυμπιακό Στάδιο για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Άλλωστε ο διεθνής αμυντικός είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης και χρειάζεται παιχνίδια στα πόδια του για να επιστρέψει στις παλιές καλές εμφανίσεις του, επομένως εκτιμάται ότι την Κυριακή ο Γιούρκας θα κάνει ποδαρικό και στη Σούπερ Λίγκα, μετά από 5 χρόνια.
Ο Ολλανδός τεχνικός δεν υπολογίζει τον Σπυρόπουλο ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω της γνωστής συμφωνίας με τον Πανιώνιο και στο αριστερό άκρο θα αγωνιστεί ο Δάρλας, ενώ οι Μπέρσμιρ-Βύντρα-Σαριέγκι διεκδικούν τις δύο θέσεις στο κέντρο της άμυνας.
Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα προφυλαχθεί (ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και την Παρασκευή) και ο Γιώργος Καραγκούνης θα είναι ο παρτενέρ του Κώστα Κατσουράνη στη μεσαία γραμμή, ο “ανεβασμένος” Σωτήρης Νίνης θα παραμείνει στην 11αδα, πίσω από τον Σισέ και στα άκρα θα βρίσκονται οι Σαλπιγγίδης-Λέτο. Κάτω από τα δοκάρια θα επιστρέψει ο Αλέξης Τζόρβας.