Με γύρο και μπακλαβά το γιόρτασε ο Μανόλο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Με ποιόν, πού και πότε έκανε το... γεύμα - νίκης επί του Ολυμπιακού ο Μανόλο Χιμένεθ. Τι έλεγε για τους παίκτες του, η ατάκα που επαναλάμβανε για το ντέρμπι και πως αντιμετώπισε την... επίθεση αγάπης όσων φίλων της ΑΕΚ αντιλήφθηκαν την παρουσία του.

Με γύρο και μπακλαβά το γιόρτασε ο Μανόλο
jimenes taverna

Η επόμενη ημέρα της μεγάλης νίκης της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού βρήκε τους πρωταγωνιστές της να απολαμβάνουν το ρεπό τους σε μια (κλασικά ελληνική) ηλιόλουστη Αττική. Ευκαιρία για να... ξεφύγουν από τα τετριμμένα, λοιπόν, για πολλούς "κιτρινόμαυρους", ανάμεσά τους και ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο "αρχιτέκτονας" του θριάμβου της Ένωσης στο κυριακάτικο ντέρμπι, παρέα με έναν από τους συμπατριώτες του συνεργάτες (τον γυμναστή της ομάδας), μετά το πέρασμά τους από τα Γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ (απέναντι από το ΟΑΚΑ) επέλεξαν το Χαλάνδρι για... βόλτα και καλό φαγητό.

Ο Χιμένεθ ήθελε να φάει αλα ελληνικά και επέλεξε μια από τις καλύτερες και πιο γνωστές ταβέρνες (από την εποχή των 70's), με παράδοση στο σουβλάκι και στον γύρο, τα "Τρία Αδέρφια", στην πλατεία Δούρου. Κατά σύμπτωση - αφού δεν το γνώριζε και δεν τον έστειλαν "συστημένο"- ο ένας από τους δύο ιδιοκτήτες (ο Αιμίλιος Ντρέκος, στην selfie μαζί με τον Ισπανό) είναι φανατικός οπαδός της ΑΕΚ και μάλιστα βρισκόταν το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ!

Με γύρο και μπακλαβά το γιόρτασε ο Μανόλο

Δηλώνοντας λάτρης της ΑΕΚ και της χώρας μας (του ήλιου, του φαγητού της και των ανθρώπων της), ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε να καθίσει έξω, δίπλα στη Λεωφόρο Πεντέλης. Παρήγγειλε γύρο χοιρινό, απόλαυσε την φέτα με μέλι και σουσάμι, συνοδεύοντάς τα με μπυρίτσα, αλλά ξετρελάθηκε με το... επιδόρπιο που ήταν γλυκό του ταψιού. Δεν είχε ξαναφάει σιροπιαστό μπακλαβά και τον... τίμησε δεόντως.

Πολύ απλός και φιλικός με όλους, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν είχε πρόβλημα να υπογράψει αυτόγραφα ή να φωτογραφηθεί με τους πολλούς φίλους της ΑΕΚ που τον αναγνώρισαν και τον πλησίασαν. Όσον αφορά σε όσους τον ρωτούσαν για το... μυστικό της επιτυχίας του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, επαναλάμβανε την ίδια λέξη. "Mis Niños, Mis Niños..." έλεγε στα ισπανικά με αρκετή τρυφερότητα, συνοδεύοντας την με πολλά μπράβο. Στην... ελληνική μετάφραση “Τα παιδιά μου, τα παιδιά μου”, αναφερόμενος στους παίκτες της ΑΕΚ.

Με γύρο και μπακλαβά το γιόρτασε ο Μανόλο
jimenes taverna 620

News 24/7

24MEDIA NETWORK