Με Καγκάβα και Χόντα κόντρα στην Ελλάδα η Ιαπωνία

Τους 23 ποδοσφαιριστές που θα απαρτίζουν την αποστολή της Ιαπωνίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας ανακοίνωσε την Δευτέρα (12/5) ο Αλμπέρτο Tζακερόνι, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτή και τα δύο μεγάλα αστέρια της χώρας, Σίντζι Καγκάβα και Κεϊσούκε Χόντα, που θα αντιμετωπίσουν μεταξύ άλλων και την Ελλάδα.

Με Καγκάβα και Χόντα κόντρα στην Ελλάδα η Ιαπωνία

Μετά την Βραζιλία, το Μεξικό και την Αγγλία, ήταν η σειρά της Ιαπωνίας να ανακοινώσει την Δευτέρα (12/5) την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Βραζιλία για το Μουντιάλ του καλοκαιριού. Η Ιαπωνία έχει κληρωθεί στον ίδιο όμιλο με την Εθνική μαζί με την Ακτή Ελεφαντοστού και την Κολομβία.

Καμία έκπληξη στην αποστολή, με τα δύο μεγαλύτερα ονόματα του ποδοσφαίρου της χώρας, ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σίντζι Καγκάβα και ο Κεϊσούκε Χόντα που αγωνίζεται με τη φανέλα της Μίλαν να βρίσκονται όπως αναμενόταν στις επιλογές του Αλμπέρτο Τζακερόνι.

Αναλυτικά:

Τερματοφύλακες: Έιτζι Καβασίμα, Σουσάκου Νισικάβα, Σουίτσι Γκόντα.

Αμυντικοί: Γιασουγιούκι Κόνο, Γιούτο Ναγκατόμο, Μάγια Γιοσίντα, Μασάτο Μορισίγκε, Μασαχίκο Ινόχα, Ατσούτο Ουτσίντα, Χιρόκι Σακάι, Γκοτόκου Σακάι.

Μέσοι: Γιασουχίτο Έντο, Μακότο Χασέμπε, Τοσιχίρο Αογιάμα, Χοτάρου Γιαμαγκούτσι, Χιρόσι Κιγιοτάκε, Μανάμπου Σαΐτο, Σίντζι Καγκάβα, Κεϊσούκε Χόντα.

Επιθετικοί: Γιοσίτο Οκούμπο, Σίντζι Οκαζάκι, Γιοϊτσίρο Κακιτάνι, Γιούγια Οσάκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ