Με κόσμο η... ρεβάνς της Λεωφόρου

Η αποχή των δικηγόρων φέρνει καθυστέρηση στην εκδίκαση των υποθέσεων ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στον Τελικό του Κυπέλλου, με αποτέλεσμα να γίνει (κατά πάσα πιθανότητα) το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός σε μία... καυτή Τούμπα! Ποια είναι η μοναδική περίπτωση να γίνει κεκλεισμένων

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
panathinaikos paok epeisodia EUROKINISSI SPORTS

Μετά τα όσα συνέβησαν στο Πανθεσσαλικό στάδιο αλλά και την Λεωφόρο, πολλοί ήταν εκείνοι που θα ήθελαν τα ντέρμπι που απομένουν, μέχρι το τέλος των πλέι οφ, να γίνουν δίχως κόσμο υπό τον φόβο νέων επεισοδίων.

Σε αυτό θα βοηθούσε η άμεση εκδίκαση στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ των υποθέσεων της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ για τα εκτεταμένα επεισόδια των οπαδών τους στον Τελικό του κυπέλλου. Τα πράγματα, ωστόσο, μπλέκουν, αφού η αποχή των δικηγόρων έφερε αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης, κάτι που σημαίνει πως πάει για την ερχόμενη Πέμπτη (25/5).

Εδώ λοιπόν υπάρχουν τα εξής δυο σενάρια:

1) Αν η υπόθεση εκδικαστεί και βγει απόφαση αυθημερόν (25/5), που θα περιλαμβάνει τιμωρία της έδρας, τότε το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, θα διεξαχθεί χωρίς θεατές.

2) Αν όμως, η απόφαση βγει την επομένη, δηλαδή την Παρασκευή (26/5), όπως συνηθίζεται άλλωστε, τότε δεν θα έχει παρέλθει πενθήμερο και το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός θα γίνε με κόσμο και πιθανότατα (μετά τα όσα έγιναν στην Λεωφόρο και γράφτηκαν - ακούστηκαν στην συνέχεια) σε μια γεμάτη Τούμπα. Σε αυτή την περίπτωση θα «κουβαλήσουν» την τιμωρία της έδρας, που αναμένεται να τους επιβληθεί, στην επόμενη περίοδο

Σύμφωνα με την πειθαρχική δίωξη, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κατηγορούνται για εκτεταμένα επεισόδια στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού και τον εν γένει χώρο του γηπέδου πριν από την έναρξη του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Κατηγορία η οποία επιφέρει ποινή 1 ή 2 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο που αναμένεται να ξεπεράσει τις 100.000 ευρώ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK