Με κόσμο στην Βέροια ο Ολυμπιακός

Με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, επιτράπηκε η μετακίνηση των φιλάθλων του Ολυμπιακού στη Βέροια για την αναμέτρηση της Κυριακής (01/02, 19:30), απέναντι στην ομώνυμη ομάδα. Αντίθετα, απαγορεύτηκε η μετακίνηση των φίλων του Ηρακλή στον Βόλο.

Με κόσμο στην Βέροια ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Αναλυτικά η απόφαση της ΓΓΑ:

"Ο Υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Αριστείδης Μπαλτάς έπειτα από εισήγηση του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Ν. Κοντονή υπέγραψε τις παρακάτω αποφάσεις.

-Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας στον αγώνα της Football League μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 – ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής 1908 την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 18:00 στο ΕΑΚ Βόλου

-Την ελεύθερη μετακίνηση των φιλοξενούμενων φιλάθλων στους αγώνες α) ΠΑΕ Λαμία – ΠΑΕ Φωκικός την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 15:00 στο ΔΑΚ Λαμίας και β) ΠΑΕ Βέροια – ΠΑΕ Ολυμπιακός την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 19:30 στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού εκτός από τις εισηγήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας και της ΔΕΑΒ, ζήτησε και έλαβε τις απόψεις των διοργανωτριών αρχών Super League και Football League, αφού έκρινε σκόπιμο να ζητηθεί η γνώμη τους."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK