Με κόσμο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ μείωσε την ποινή κεκλεισμένων των θυρών της ΑΕΚ σε μία από δύο αγωνιστικές που ήταν και έτσι οι κιτρινόμαυροι θα υποδεχθούν με τον κόσμο στο πλευρό τους τον ΠΑΟΚ.

Με κόσμο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ
ΑΕΚ-οπαδοί-φίλαθλοι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με τον κόσμο στο πλευρό της θα υποδεχτεί τελικά τον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ. Οι κιτρινόμαυροι όπως ήταν αναμενόμενο άσκησαν έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου της Super League Σουρωτή και δικαιώθηκαν.

Υπενθυμίζουμε ότι οι κιτρινόμαυροι είχαν τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για την εκτεταμένη χρήση καπνογόνων κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε αποδεκτή την έφεση που άσκησε η ΑΕΚ και μείωσε τόσο την ποινή που αφορά τα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών όσο και το πρόστιμο που της είχε επιβληθεί πρωτόδικα. Συγκεκριμένα, οι κιτρινόμαυροι τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και το πρόστιμο από τις 32.000 ευρώ έπεσε στις 24.000 ευρώ.

Έτσι, η ΑΕΚ θα αγωνιστεί χωρίς κόσμο κόντρα στον Ατρόμητο (23/10), αλλά θα έχει κανονικά τον κόσμο στο πλευρό της στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (5/11).

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κατά την τελευταία της συνεδρίαση με την υπ’ αριθμόν 54/2017 απόφασή της δέχθηκε την έφεση της ΠΑΕ AEK κατά της υπ' αριθμόν 253/2017 απόφασης ΠΠO/Super League, εξαφάνισε την εκκαλουμένη απόφαση και επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΕΚ χρηματική ποινή 24.000 ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές μίας αγωνιστικής, για την καθ’ υποτροπή τέλεση της παράβασης που τέλεσε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK