ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Λάζαρο στη Νέα Σμύρνη, στην Παιανία η διοικούσα επιτροπή

Ο Σωτήρης Νίνης δεν μπόρεσε να προπονηθεί ούτε το Σάββατο (22/01) με αποτέλεσμα να αποκλειστεί, όπως αναμενόταν, από την αποστολή για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη (23/01 – 19:40).

Με Λάζαρο στη Νέα Σμύρνη, στην Παιανία η διοικούσα επιτροπή

Εκτός αποστολής έμειναν επίσης ο Στέργος Μαρίνος που νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ο Λουίς Γκαρσία που επίσης νιώθει ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και οι Φερνάντες, Πλεσί, Ιωαννίδης, Δημούτσος που δεν είναι στα πλάνα του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα προχωρήσει σε αλλαγές συγκριτικά με το τελευταίο ματς με την ΑΕΚ, ενώ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος διεκδικεί με αξιώσεις τη θέση του Νίνη στο αρχικό σχήμα των πρωταθλητών.

Η πιθανή 11άδα αποτελείται από τους εξής: Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Χριστοδουλόπουλος, Λέτο, Γκοβού, Σισέ.

Στο μεταξύ, το πρωί πήγαν στην Παιανία ο προεδρεύων αντιπρόεδρος Δημήτρης Γόντικας, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Νίκας, το μέλος της διοικούσας επιτροπής Αδαμάντιος Πολέμης και ο γιος του Λεωνίδας Πολέμης και μίλησαν με το Ζεσουάλδο Φερέιρα και τον Κάρλος Φρέιτας σχετικά με όλα τα ζητήματα που αφορούν στην ομάδα.

Τα τρία από τα 4 μέλη της διοικούσας επιτροπής συζήτησαν αναλυτικά με τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή του “τριφυλλιού”, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στο αγωνιστικό κομμάτι και σε οργανωτικά θέματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK