ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Λοτίνα για την παραμονή

Ο Μιγκέλ Άγχελ Λοτίνα είναι από τη Δευτέρα ο νέος προπονητής της Βιγιαρεάλ, αυτός που ανέλαβε να σώσει το "κίτρινο υποβρύχιο" από το... αγωνιστικό ναυάγιο.

Με Λοτίνα για την παραμονή

Κατά την παρουσίασή του από τη διοίκηση του συλλόγου, ο 55χρονος κόουτς, με θητεία σε Λογρονιές, Νουμάνθια, Μπανταχόθ, Νουμάνθια, Οσασούνα, Θέλτα, Εσπανιόλ, Ρεάλ Σοσιεδάδ και Λα Κορούνια, χαρακτήρισε ” ενδιαφέρουσα την πρόκληση, παρόλο που η κατάσταση δεν είναι η πιο βολική“.

Η Βιγιαρεάλ ηττήθηκε 1-0 την Κυριακή από τη Λεβάντε και η λύση του Λοτίνα προωθήθηκε άμεσα, καθώς τα περιθώρια είναι πλέον πολύ στενά. Με ένα πόντο στα τελευταία πέντε παιχνίδια βρίσκεται στα όρια της επικίνδυνης ζώνης, στο +3 από τη Σανταντέρ.

Θα μιλήσω με κάθε παίκτη ξεχωριστά για να διαπιστώσω την ψυχολογική κατάστασή τους. Είμαι βέβαιος ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν“, συμπλήρωσε ο Βάσκος προπονητής, ο οποίος θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης την προσεχή Τετάρτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK