Με Μανιάτη, Σάμαρη η ενδεκάδα της Εθνικής!

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μίκαελ Σκίμπε επέλεξε στη βασική ενδεκάδα κόντρα στους Κροάτες τους Μανιάτη, Σάμαρη!

Με Μανιάτη, Σάμαρη η ενδεκάδα της Εθνικής!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Μίκαελ Σκίμπε έχει καταλήξει στους εξής έντεκα: Καρνέζης, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Σταφυλίδης, Μανιάτης, Τζιόλης, Σάμαρης, Ζέκα, Φορτούνης, Μήτρογλου.

Η διάταξη της Εθνικής θα είναι 4-4-1-1, κάτι που σημαίνει ότι ο Ζέκα θα παίξει δεξιά, αριστερά ο Σταφυλίδης και ο Σάμαρης με τον Τζιόλη τα δύο χαφ.

Από εκεί και πέρα ο Μανιάτης θα βρεθεί στο δεξί άκρο αντί του Τοροσίδη, παράλληλα προτιμήθηκε και από τον Ρέτσο ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού και αριστερά στην οπισθοφυλακή τοποθετήθηκε ο Τζαβέλλας.

Το δίδυμο της άμυνας απαρτίζουν οι Κυριάκος, Σωκράτης και οι δύο που καλούνται να κάνουν τη ζημιά στην άμυνα των Κροατών είναι οι Φορτούνης, Μήτρογλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη διάταξη είναι ευέλικτη και μπορεί να υποστεί μετατροπές ανάλογα με τη διακύμανση της αναμέτρησης, καθώς και οι ποδοσφαιριστές που έχει επιλεγεί έχουν τη δυνατότητα να αλλάζουν ρόλους...

Όσον αφορά τους 11 της Κροατίας, αυτοί είναι οι: Σούμπασιτς, Βρσάλκο, Βίντα, Λόβρεν, Στρίνιτς, Ράκιτιτς, Μόντριτς, Μπρόζοβιτς, Κράμαριτς, Πέρισιτς, Κάλινιτς.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μάντζουκιτς βγήκε νοκ - άουτ πριν το παιχνίδι και τη θέση του στο βασικό σχήμα παίρνει ο Κάλινιτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK