Με Μάνταλο η αποστολή για την Ξάνθη!

Ο Πέτρος Μάνταλος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ μετά από 5.5 μήνες και θα ταξιδέψει κανονικά στην Ξάνθη για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής.

Με Μάνταλο η αποστολή για την Ξάνθη!

Αρκετά σημαντική είναι η σημερινή μέρα τόσο για την ΑΕΚ όσο και για τον Πέτρο Μάνταλο, αφού ο διεθνής μέσος επέστρεψε στην αποστολή της "Ένωσης" 5.5 μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στη ρεβάνς του προημιτελικού Κυπέλου με τον Ολυμπιακό στις 11 Μαρτίου.

Από εκεί και πέρα οι Μιγκέλ Κορδέρο και Μιχάλης Μπακάκης συνέχισαν τα ατομικά προγράμματα που ακολουθούν, ενώ ατομικό έκανε και ο Θέσαρ Αρθο που έχει ενοχλήσεις στη δεξιά θωρακική χώρα από παλαιότερο κτύπημα.

O Ράφικ Τζεμπούρ συνέχισε τη θεραπεία του, ενώ ο Σταύρος Πεταυράκης επέστρεψε στις προπονήσεις με ειδικό πρόγραμμα.

Οι 21 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Τραϊανός Δέλλας για το σαββατιάτικο ματς είναι οι εξής: Ανέστης, Μπαρόχα, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Βασιλαντωνόπουλος, Γκάλο, Ντίντακ, Ανάκογλου, Γροντής, Πλατέλλας, Μάνταλος, Ανδρεόπουλος, Γιόχανσον, Σιμόες, Βάργκας, Μπουονανότε, Μπαρμπόσα, Κρισάντους και Αραβίδης.

Η "Ένωση" ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα, επικρατώντας με 3-0 του Πλατανιά στο ΟΑΚΑ και δείχνει ικανή να πραγματοποιήσει μία καλή πορεία στη Super League. Η πιθανότητα να μαζέψει περισσότερους από 60.5 βαθμούς προσφέρεται στο 1.75.

News 24/7

24MEDIA NETWORK