Με Μάριν στα Χανιά ο Ολυμπιακός!

Ο Γερμανός άσος του Ολυμπιακού, Μάρκο Μάριν, επιστρέφει στην αποστολή του Πάουλο Μπέντο μετά από ένα μήνα και το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πλατανιά. Ο Τσόρι ζήτησε και έμεινε εκτός. Πολλά τα νέα πρόσωπα στην αποστολή των "ερυθρόλευκων".

Με Μάριν στα Χανιά ο Ολυμπιακός!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μάρκο Μάριν θα είναι τελικά στις επιλογές του Πάουλο Μπέντο για το παιχνίδι με τα Χανιά που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Πέμπτης (1/12, 19.30) στα Περιβόλια.

Ο Γερμανός είχε παίξει για τελευταία φορά ανήμερα του Αγ. Δημητρίου στο πρώτοπαιχνίδι Κυπέλλου με τον Πλατανιά στο Καραϊσκάκη για 65 λεπτά.

Από τότε όμως έχει... εξαφανιστεί και θα επανεμφανιστεί στο ματς με τα Χανιά.

Στο μεταξύ, ο Τσόρι ζήτησε να μην πάει στην Κρήτη λόγω του ψυχολογικού σοκ που υπέστη από τη διάρρηξη στο σπίτι του.

Από εκεί και πέρα εκτός έμειναν οι Ελαμπντελαουί και Ρέτσος, καθώς ο πρώτος υπέστη ελαφρύ διαστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική και ο δεύτερος κάκωση στο γόνατο.

Στην Αθήνα θα μείνουν από τους θεωρητικά βασικούς οι Ντα Κόστα, Μιλιβόγεβιτς ,Φορτούνης, Σεμπά και Ελιουνούσι. Μέσα είναι οι Μποτία, Μάρτινς και Ιντέγιε. Πολλά τα νέα πρόσωπα λοιπόν.

Αναλυτικά η 18άδα: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντε Λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Ιντέγε, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Πάρντο, Ρομαό, Τσιμίκας, Βούρος, Βρουσάι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK