Με μια απουσία στη Θεσσαλονίκη η Φιορεντίνα

Με σημαντικότερη την απουσία του βασικού κεντρικού αμυντικού της, Στέφαν Σάβιτς, ταξιδεύει για την Θεσσαλονίκη η Φιορεντίνα για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Με μια απουσία στη Θεσσαλονίκη η Φιορεντίνα

Ο Μοντέλα άφησε εκτός τον Σέρβο στόπερ, όπως και τον Νταβίντ Πιζάρο, αφού τελικά στην Θεσσαλονίκη θα ταξιδέψει κανονικά ο Αλμπέρτο Ακουϊλάνι.

Επίσης, απουσιάζουν τρεις επιθετικοί, αφού πέρα από τους, εδώ και καιρό, τραυματίες, Ρόσι και Γκόμεζ, εκτός έμεινε και ο Μπαμπακάρ! Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Αντρές Κουαδράδο, παρά τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες περί απουσίας του από το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Η αποστολή της Φιορεντίνα αποτελείται από τους: Αλόνσο, Ακουιλάνι, Μπαντέλι, Μπασάντα, Μπερναντένσκι, Βόρχα, Κουαρδάδο, Γκονζάλο, Ίλισιτς, Κούρτιτς, Λατσάρι, Λετσερίνι, Μαντσίνι, Μαρίν, Νέτο, Πασκουάλ, Ρίτσαρτνς, Ταταρουσάνου, Τόμοβιτς και Βάργκας.

Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ για Φιορεντίνα:

Ανακοινώσεις με τις οποίες παρέχει πληροφορίες, αλλά και προειδοποιεί για τη συμπεριφορά που πρέπει να έχουν όσοι βρεθούν στην Τούμπα για το παιχνίδι με την Φιορεντίνα εξέδωσε πριν από λίγη ώρα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

"- Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν από τις 09:00 ως την έναρξη του ματς μπροστά από την μπουτίκ και από τις 14:30 ως την έναρξη του ματς μπροστά από τη Θύρα 4.

- Οι θύρες θα ανοίξουν στις 17:30 και ο χώρος μπροστά από τα αποδυτήρια θα είναι αποκλεισμένος ως την άφιξη των αποστολών (περίπου 18:30). Για την αποφυγή συνωστισμού, παρακαλούνται όσοι έχουν τη δυνατότητα να εισέλθουν στο γήπεδο όσο το δυνατόν νωρίτερα.

- Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να φέρουν μαζί τους ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα αυτοκινήτου, καθώς αφενός ενδέχεται να ζητηθεί επίδειξή τους κατά την είσοδο στο γήπεδο, αφετέρου είναι απολύτως απαραίτητα για την αγορά εισιτηρίου, την επίλυση προβλήματος εισιτηρίου που έχει αγοραστεί από το ίντερνετ ή την αναπλήρωση χαμένης κάρτας διαρκείας

- Η Θύρα 8 θα φιλοξενήσει τους φιλάθλους της Φιορεντίνα και για το λόγο αυτό δεν διατίθενται εισιτήριά της.

- Το πάρκινγκ των κατόχων εισιτηρίων VIP θα μεταφερθεί στο σχολείο της οδού Κλεάνθους, απέναντι από το γήπεδο".

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΠΑΔΩΝ

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ:

"Ενόψει ενός ακόμη μεγάλου ευρωπαϊκού ραντεβού στην Τούμπα, που αναμένεται κατάμεστη, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητά από τον κόσμο να είναι συμμέτοχος στην ευθύνη διεξαγωγής ενός υψηλού επιπέδου αγώνα, στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί να αποφύγουμε τιμωρίες που μπορούν να είναι καταστροφικές και εξαιρετικά μεγάλες, εφόσον η ομάδα μας παραμένει υπότροπη και στο “μικροσκόπιο” της UEFA μετά το ματς με τη Ραπίντ Βιέννης πριν 2 χρόνια.

Παρακαλούμε τον κόσμο μας να αποφύγει σε κάθε περίπτωση χρήση πυρσών, κροτίδων, βεγγαλικών,μηχανημάτων lazer. Διατρέχουμε εξαιρετικά υψηλό κίνδυνο καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Απαγορεύονται πανό, σημαίες και συνθήματα ρατσιστικού, υβριστικού ή πολιτικού περιεχομένου και οι φίλαθλοι παρακαλούνται θερμά να αφήνουν τα διαζώματα των κερκίδων εμφανώς κενά, προκειμένου να αποφευχθεί εκ νέου τιμωρία για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Σε κάθε περίπτωση καλούμε τον κόσμο να συμμετάσχει σε ένα ακόμη ιστορικό ευρωπαϊκό παιχνίδι, να συμπαρασταθεί στην ομάδα και να την σπρώξει χωρίς ακρότητες -που θέτουν σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή μας προοπτική- σε μια μεγάλη νίκη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK