Με τριπλή εκπροσώπηση ο ΠΑΟ στο Δ.Σ. της Super League

Στις 20 Ιανουαρίου ο Παναθηναϊκός είχε ανακοινώσει ότι αποσύρει τον εκπρόσωπο του από την Super League διαμαρτυρόμενος για την καθυστέρηση από την NOVA των πληρωμών για το τηλεοπτικό συμβούλιο.

Με τριπλή εκπροσώπηση ο ΠΑΟ στο Δ.Σ. της Super League
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ενάμιση μήνα μετά, οι «πράσινοι» άλλαξαν στάση. Με την δικηγόρο Αθηνά Μπαλωμένου και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Μάνο Μαυροκουκουλάκη και τον αντιπρόεδρο Χρήστο Παναγόπουλο που έφτασε με μιαμιση ώρα καθυστέρηση, δίνουν το παρών στο διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού που είναι σε εξέλιξη με πολλά «καυτά» θέματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι οι προτάσεις που έχουν τεθεί στο τραπέζι για αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος και μείωση των ομάδων σε 14 από την περίοδο 2018-19,playoffsγια την ανάδειξη του πρωταθλητή από την σεζόν 2017-18, η αναδιανομή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, οι αλλαγές στον τρόπο επιλογής της ΚΕΔ (εκλογή των δύο από τα τρία μέλη από τηνSuperLeagueκαι τις ομάδες) και της εκπροσώπησης στις γενικές συνελεύσεις της ΕΠΟ (τέσσερις ψήφοι ανά ομάδα και όχι μία).

Επίσης, θα αποφασιστεί η αλλαγή στην προκήρυξη τωνplayoffsτα οποία φέτος θα ξεκινήσουν χωρίς προηγουμένως να έχουν εξεταστεί οι φάκελοι των ομάδων από το τμήμα αδειοδότησης της ΕΠΟ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK