Με "μπούσουλα" το περυσινό διπλο

Με "μπούσουλα" το περυσινό διπλο
Με προίκα την περυσινή νίκη, έστω και επί της Χαλκηδόνας, ο ΟΦΗ ταξιδεύει στην Αθήνα για την πρώτη του επιτυχία στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Βαγγέλης Βλάζος ζήτησε για πολλοστή φορά από τους παίκτες του να πιστέψουν στον εαυτό τους και να διεκδικήσουν το τρίποντο, το οποίο τόνισε ότι είναι υποχρεώση της ομάδας του, απέναντι στην ιστορία της.

Η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ συνεχίσθηκε με προπόνηση που έκαναν στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο. Εκτός από τους γνωστούς τραυματίες οι υπόλοιποι παίκτες ακολούθησαν το πρόγραμμα που αφιερώθηκε σε ασκήσεις τακτικής και τεχνικής.

* Ο Σταυρακάκης έβγαλε το νάρθηκα που είχε στο πόδι του και ξεκίνησε ασκήσεις κινησιοθεραπείας, ενώ ο Μπελεβώνης έχει ξεκινήσει και τρέχει.

* Ο Βλάχος έχει προγραμματίσει νέα προπόνηση το πρωί της Παρασκευής πάντα στο αθλητικό κέντρο.

* Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ αποδέχθηκε σχετική πρόταση και θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις που προγραμματίζει η διοίκηση του Α.E.Χανίων με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 60 χρόνων από την ίδρυση του. Στις 9 Οκτωβρίου στο γήπεδο Περιβολίων ο ΟΦΗ θα δώσει φιλικό ματς με τον ΑΟΧ.

"Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που καταβάλουν οι παίκτες μου. Κυρίως με έχουν εκπλήξει ευχάριστα από τη μεγάλη διάθεση που δείχνουν στην εκτέλεση του προγράμματος, εκτελώντας με ακρίβεια αυτό που ζητάω. Η τωρινή εβδομάδα είναι η καλύτερη στο διάστημα που βρίσκομαι στον ΟΦΗ. Είμαι παρά πολύ ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά. Παράλληλα όμως, οι παίκτες μου θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν επιτρέπεται στην πρώτη άτυχη στιγμή που τους παρουσιάζεται σε έναν αγώνα να απογοητεύονται. Αυτό το ελάττωμα το έδειξαν την περασμένη Κυριακή και είναι επιτακτική η ανάγκη να το εξαφανίσουν και να μην το παρουσιάσουν ποτέ πια", ήταν τα πρώτα λόγια του Βαγγέλη Βλάχου.

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, τόνισε: "Μπροστά μας έχουμε έναν ακόμη δύσκολο αγώνα. Ο αντίπαλός μας διαθέτει παίκτες που είναι σε θέση να αγωνισθούν με τον ίδιο δυνατό ρυθμό από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Αυτό σημαίνει ότι εμείς για να υλοποιήσουμε το στόχο μας, που είναι η κατάκτηση της νίκης, θα πρέπει να παρουσιασθούμε πολύ δυνατοί, παθιασμένοι και με πίστη στην κατάκτηση του τελικού αποτελέσματος. Ας μην ξεχνάμε αυτό που έχω ήδη αναφέρει, ότι ο ΟΦΗ όπου κι αν αγωνίζεται είναι υποχρεωμένος να έχει στόχο τη νίκη".

Oσον αφορά τους παίκτες που θα έχει στην διάθεση του, αποκάλυψε ότι: "Ο Σφακιανάκης έχει σημαντική βελτίωση. Όμως δεν έχω αποφασίσει εάν θα τον έχω στην αποστολή για το επόμενο παιχνίδι. Ο Αντριανίνιο δουλεύει με συνέπεια. Εχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση κι αυτό είναι πάρα πολύ σπουδαίο. Ακόμη δεν έχει το βαθμό ετοιμότητα για τη βασική ομάδα, όμως καθημερινά δείχνει βελτίωση. Από την πλευρά του, ο Νουαφόρ έχει μικρές ενοχλήσεις στο πόδι όπου έκανε την χειρουργική επέμβαση. Είναι ένας θέμα όμως που όπως του είπε ο γιατρός της ομάδας φυσιολογικό και με την πάροδο του χρόνου θα εξαφανισθεί. Επίσης δεν είναι ακόμη έτοιμος στο τομέα της φυσικής κατάστασης".

News 24/7

24MEDIA NETWORK