ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με νέα πρόσωπα κόντρα στην ΑΕΚ η Ξάνθη

Με τον Βλάσση Καζάκη και τον Ζεάν Καριόκα να βρίσκονται για πρώτη φορά στην αποστολή της Ξάνθης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του Νίκου Παπαδόπουλου για το σαββατιάτικο παιχνίδι στα Πηγάδια με την ΑΕΚ.

Με νέα πρόσωπα κόντρα στην ΑΕΚ η Ξάνθη

Ο Νίκος Παπαδόπουλος είδε τους Λυμπερόπουλο, Αλτιπαρμακόφσκι και Μουγκουρέλ να μένουν εκτός πλάνων, αφού και οι τρεις παίκτες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Την ίδια στιγμή, για καθαρά αγωνιστικούς λόγους, εκτός έμειναν και οι Κομεσίδης, Σταθάκης και Μπεκαμέγκα.

Οι Μιχάλης Ζαρόπουλος, Παύλος Καθάριος και Νίκος Τσουμάνης θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας Νέων που αγωνίζεται με την ΑΕΚ το Σάββατο το πρωί στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Πηγαδίων.

Την αποστολή των Ακριτών αποτελούν οι: Ολμουμπάγιο, Μπόατενγκ, Γκσπούρνινγκ, Τζάγκι, Κατόνγκο, Πόι, Γκλέισον, Μαρσελίνιο, Στιούαρτ, Κιντάνα, Βάλλας, Βασιλακάκης, Καζάκης, Βρονταράς, Καριόκα, Κωστούλας, Μάνταλος, Μπέρτος, Σουάνης, Φλίσκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK