Με νέο συμβόλαιο "έδεσε" η Μίντλεσμπρο τον ΜακΛάρεν

Παρά τις φήμες που τον ήθελαν άλλοτε να αντικαθιστά τον Σβεν Γκόραν Έρικσον στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας και άλλοτε τον Αλεξ Φέργκιουσον στον αντίστοιχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Στιβ ΜακΛάρεν θα παραμείνει στο τιμόνι της Μίντλεσμπρο.

Με νέο συμβόλαιο "έδεσε" η Μίντλεσμπρο τον ΜακΛάρεν
Παρά τις φήμες που τον ήθελαν άλλοτε να αντικαθιστάτον Σβεν Γκόραν Έρικσον στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας και άλλοτε τον Αλεξ Φέργκιουσον στον αντίστοιχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Στιβ ΜακΛάρεν θα παραμείνει -για πολλά ακόμη χρόνια- στο τιμόνι της Μίντλεσμπρο. Ο Βρετανός τεχνικός, ύστερα από πολυήμερες συζητήσεις με τους ιθύνοντες της "Μπόρο", αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση περί ανανέωσηςτου συμβολαίου τουκαι πλέον θα κατέχει τα ηνία της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι του 2009.

" Στο μυαλό δεν υπήρχε ποτέ το δίλημμα για το αν πρέπει να παραμείνω στην ομάδα. Με τη νέα συμφωνία μπορώ πλέον να αφοσιωθώ ολοκληρωτικά στην ολοκλήρωση του σχεδίου μου για τη Μπόρο ", σχολίασε ο ΜακΛάρεν, ο οποίος είναι αναμφίβολα ο πιο επιτυχημένος τεχνικός που πέρασε ποτέ από τον πάγκο της.

Επί της θητείας του στο "Ρίβερσαϊντ", η Μίντλεσμπρο κατέκτησε το μοναδικό τίτλο της ιστορίας της (2004-Λιγκ Καπ), ενώ πέρσικατέλαβε την καλύτερη θέση της (έβδομη) στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK