Με νίκη επί της Ουντινέζε υπάρχει μέλλον

Το εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Ουντινέζε την Τρίτη το βράδυ (22/11, 21:45) είναι περισσότερο σημαντικό και κρίσιμο από όση έκταση έχει μέχρι στιγμής πάρει. Μοιάζει μάλλον με τελικό, παρά για να ένα τυπικό ματς ομίλων.

Με νίκη επί της Ουντινέζε υπάρχει μέλλον

Το παιχνίδι της Τρίτης (22/11, 21:45) κόντρα στην Ουντινέζε είναι περισσότερο σημαντικό και κρίσιμο από όση έκταση έχει μέχρι στιγμής πάρει. Μοιάζει μάλλον με τελικό, παρά για να ένατυπικό ματς ομίλων. Ο Παναθηναϊκός με νίκη επί της ομάδας του Σέρζε Κόσμι εξασφαλίζει κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό την παρουσία του σε δυο ακόμη ευρωπαϊκά παιχνίδια. Είτε αυτά είναι για τη φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, είτε πρόκειται για τη μάχη των "32" του Κυπέλλου UEFA.

Αρκεί βέβαια η Βέρντερ Βρέμης να μην κάνει την έκπληξη φεύγοντας με βαθμό ή βαθμούς από τη Βαρκελώνη. Σε μια τέτοια περίπτωση αναπόφευκτα τα πράγματα θα περιπλέξουν, αν και πάλι οι "πράσινοι" θα ταξιδεύουν στη Γερμανία για δύο αποτελέσματα.

Ας εξηγήσουμε πάντως τα γεγονότα με πιο παραστατικό τρόπο…

Νίκη του Παναθηναϊκού-Νίκη της Μπαρτσελόνα: Ο Παναθηναϊκός φτάνει τους επτά βαθμούς και σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας με Βέρντερ-Ουντινέζε καταλαμβάνει την τρίτη θέση του γκρουπ. Και αυτό γιατί θα έχει έξι βαθμούς στα μεταξύ τους παιχνίδια έναντι της ιταλικής ομάδας που θα έχει μόλις τέσσερις.

Νίκη Παναθηναϊκού-Ισοπαλίαστο "Καμπ Νου"Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται έναν βαθμό στη Γερμανίαπροκειμένου να θεωρεί δεδομένη την παρουσία του στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.

Νίκη Παναθηναϊκού-Νίκη Βέρντερ: Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται έναν βαθμό για να εξασφαλίσει την παρουσία του στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.

Επειδή όμως πρόκειται για απλά σενάρια υπό προϋποθέσεις μάλιστα, καλό θα είναι να αναμένουμε το βραδινόσφύριγμα της λήξης σε ΟΑΚΑ και Καμπ Νου. Τότε και μόνο τότε θα είμαστε σε θέση ναγνωρίζουμε ποιο το μέλλον του Παναθηναϊκού στο φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK