ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Ογκουνσότο κόντρα στον Αστέρα

Στην 22άδα των ποδοσφαιριστών που αποτελούν την αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των "16" με τον Αστέρα Τρίπολης, συμπεριλήφθηκε ο Πάτρικ Ογκουνσότο.

Με Ογκουνσότο κόντρα στον Αστέρα

Μετά την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης που έγινε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο Σούλης Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα της Τετάρτης (09/01, 17:00).

Την αποτελούν οι: Γκίτκος, Σταυράκης, Καρράς, Γαλάνης, Κατσιαρός, Στουρνάρας, Γκότοβος, Παλαιολόγος, Τσιάτσιος, Πινδώνης, Κοτζαθανάσης, Μπόρας, Γόγολος, Γουσούλης, Μπολάτι, Ογιαρμπίντε, Μπακαγιόκο, Γενκά, Ανιέτε, Μπρέσκα, Σολάκης και Ογκουνσότο.

Εισιτήρια μόνο στα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού

Η σχετική ενημέρωση της θεσσαλικής ΠΑΕ για τα εισιτήρια του αγώνα:

“Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Αστέρας Τρίπολης είναι 50, 30, 15, 10 και 5 (ανέργων και παιδικό) ευρώ και έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

50 Ευρώ, θέσεις VIP, με είσοδο από τη Θύρα 21

30 Ευρώ, (θέσεις επισήμων-Silver), με είσοδο στο κάτω διάζωμα από τις Θύρες 25 και 16

15 Ευρώ, (άνω διάζωμα στο στέγαστρο και γενικά στις θέσεις των Special), με γυναικείο 10 ευρώ και παιδικό εισιτήριο 5 ευρώ και είσοδο από την Πεζογέφυρα 2

10 Eυρώ, (για το πέταλο και την ανατολική κερκίδα), με είσοδο από την πεζογέφυρα 1.

5 Ευρώ, (ανέργων ανδρών – γυναικών) και παιδικό (για το πέταλο και την ανατολική κερκίδα), με είσοδο από την πεζογέφυρα 1.

Δωρεάν είσοδος για παιδιά έως 7 ετών καθώς και για τους κατόχους καρτών διαρκείας.

Για τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Αστέρας Τρίπολης δεν θα γίνει προπώληση από άλλα σημεία, αλλά μόνο από τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου, τα οποία θα λειτουργούν από τις 15:30 (1,5 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα).

Τα εισιτήρια των 5 ευρώ για ανέργους (άνδρες-γυναίκες) θα διατίθενται μόνο και υποχρεωτικά μετά την επίδειξη κάρτας ανεργίας και αστυνομικής ταυτότητας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK