Με Ολαϊτάν απέναντι στον Τύρναβο

Για πρώτη φορά μετά τον περασμένο Μάρτιο, ο Μάικλ Ολαϊτάν βρίσκεται σε αποστολή του Ολυμπιακού, καθώς ο Βίτορ Περέιρα συμπεριέλαβε τον Νιγηριανό επιθετικό στα πλάνα του ενόψει του πρώτου αγώνα Κυπέλλου με τον Τύρναβο στη Λάρισα. Στη 18άδα και οι Μιλιβόγιεβιτς, Πελέ.

Με Ολαϊτάν απέναντι στον Τύρναβο
INTIME SPORTS

Ήταν 2 Μαρτίου 2014 όταν ο Μάικλ Ολαϊτάν συγκλόνιζε το πανελλήνιο με την κατάρρευσή του στο ντέρμπι του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με τον Παναθηναϊκό. Είναι 20 Ιανουαρίου 2015 και ο Νιγηριανός επιθετικός ετοιμάζεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στις επιλογές του Βίτορ Περέιρα για τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με τον Τύρναβο στη Λάρισα, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (21/1, 17:15), στο πλαίσιο της φάσης των "16" της διοργάνωσης. Εδώ και αρκετό καιρό, ο Ολαϊτάν έκανε κανονικά προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, ξεπερνώντας το καρδιακό πρόβλημα που υπέστη τον Μάρτιο του 2014, απλά περίμενε την ευκαιρία του.

Στην αγωνιστική δράση επιστρέφει και ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα για δεύτερη διαδοχική ημέρα και βρίσκεται στην αποστολή για το ματς Κυπέλλου με το σύλλογο της Football League. Ο Σέρβος μέσος έχει να αγωνιστεί από τις 6 Δεκεμβρίου 2014 και τον εντός έδρας αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού για τον πρώτο αγώνα με τον Τύρναβο, ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης (20/1) στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Χαμόγελα έφερε η επανένταξη του Νταβίντ Φουστέρ στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ακολούθησε στο τέλος και ατομικό πρόγραμμα, ανεβάζοντας ρυθμό και δείχνοντας ότι ξεπερνάει τον τραυματισμό στο χέρι, που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα. Θεραπεία έκανε, τέλος, ο Αλμπέρτο Μποτία.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Περέιρα έκανε γνωστή την αποστολή για το παιχνίδι με τον Τύρναβο.

Αναλυτικά η αποστολή: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Πελέ, Βούρος, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Σάλιακας, Διαμαντάκος, Ντουρμάζ, Γιαννούλης, Βατουσιάδης, Ιμπραΐμ, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Ολαϊτάν, Μπενίτες, Σιόβας, Γκαζαριάν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK