ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Παπαδόπουλο βασικό στην Τρίπολη

Με στόχο την τρίτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον πάντα επικίνδυνο Αστέρα.

Με Παπαδόπουλο βασικό στην Τρίπολη
Με στόχο την τρίτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον πάντα επικίνδυνο Αστέρα.

Η προετοιμασία των “πράσινων” για το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει μπει στην τελική ευθεία με τον Ζοζέ Πεσέιρο να προετοιμάζει κατάλληλα τους παίκτες του για την αναμέτρηση με το συγκρότημα του Πάουλο Κάμπρος.

Η μοναδική ανησυχία του Πορτογάλου προπονητή ακούει στο όνομα Μαρσέλος Μάτος. Ο Βραζιλιάνος προπονήθηκε χωρίς πρόβλημα και μένει να δούμε αν θα ακολουθήσει το πρόγραμμα και το Σάββατο. Αν όλα πάνε καλά, τότε θα είναι στην αποστολή και φυσικά στο αρχικό σχήμα. Σε αντίθετη περίπτωση, τη θέση του θα πάρει ο Σεμπάστιαν Ρομέρο.

Από εκεί και πέρα, ο Αρκάντιους Μάλαρτζ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Λουκάς Βύντρα στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Νίλσον στο αριστερό, οι Μόρις και Σαριέγκι θα αποτελέσουν το αμυντικό δίδυμο, οι Δημούτσος, Τζιόλης και Καραγκούνης θα είναι στον χώρο της μεσαίας γραμμής και ο Παπαδόπουλος σε αυτόν της επίθεσης.

Παρτενέρ του Παπαδόπουλου θα είναι ένας εκ των Σαλπιγγίδη, Ντόι, κάτι που θα αποφασίσει ο Πεσέιρο στην τελευταία προπόνηση.

Στο μεταξύ, στο περίπτερο του Παναθηναϊκού στη διεθνή έκθεση Sports Show 2007 βρέθηκαν την Παρασκευή αρκετοί ποδοσφαιριστές. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος είπε: “Η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έχει βελτιωθεί σε πολλούς τομείς και θα συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο. Θα χρειαστεί χρόνο για να εφαρμόσουμε αυτά που θέλει ο προπονητής. Ακολουθούν πολλά δύσκολα ματς και πρέπει να προσέξουμε. Εχουμε κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα, αλλά σημασία έχει τι θα γίνει στο τέλος όταν και θέλουμε να είμαστε εμείς οι πρωταθλητές”.

Από την πλευρά του, ο Σεμπάστιαν Ρομέρο είπε: “Ολα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Εχουμε κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα και θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκη στην Τρίπολη. Η ομάδα είναι καλή, αλλά στη συνέχεια είναι σίγουρο ότι θα βελτιωνόμαστε και θα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι. Ελπίζω να κερδίσουμε και πάλι την προσέλευση του κόσμου”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ