Με πέντε μέσους και χωρίς Τραορέ η Ακτή Ελεφαντοστού

Μόλις 5 μέσους επέλεξε ο Σαμπρί Λαμουσί για την 23άδα της Ακτής Ελεφαντοστού που θα ταξιδέψει στη Βραζιλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2014 και τον όμιλο της Εθνικής Ελλάδας.

Με πέντε μέσους και χωρίς Τραορέ η Ακτή Ελεφαντοστού

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των "ελεφάντων" επέλεξε να γεμίσει το επιθετικό οπλοστάσιό του αντί της μεσαίας γραμμής, στην οποία δεσπόζει η παρουσία του Γιάγια Τουρέ.

"Μετά από 2 χρόνια στη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Ακτής Ελεφαντοστού έχω αντιμετωπίσει δύσκολες στιγμές, όπως η κριτική και η πίεση για αποτελέσματα. Σήμερα, όμως, είναι η πιο δύσκολη ημέρα", δήλωσε ο Γάλλος προπονητής για την ανακοίνωση της αποστολής.

Αν και ο Λαμουσί επέλεξε 7 επιθετικούς για την αποστολή του, σε αυτούς δεν χώρσε ο άλλοτε βασικός Λασινά Τραορέ, ο οποίος τον Ιανουάριο αποκτήθηκε από τη Μονακό και παραχωρήθηκε δανεικός στην Έβερτον δίχως επιτυχία, ωστόσο με την εθνική ομάδα μετράει 4 γκολ σε 7 εμφανίσεις.

Αντιθέτως, τα μεγάλα ονόματα της χώρας είναι παρόντα, αφού πλην του Γιάγια Τουρέ, ο Ντιντιέ Ντρογκμπά θα είναι κι αυτός παρών, όπως ο Ζερβίνιο που έκανε καταπληκτική χρονιά με τη Ρόμα ή ο Σερζ Οριέ, το καλύτερο δεξιό μπακ στη Γαλλία, τον νεαρό Σερζ Οριέ της Τουλούζ.

Η αποστολή της Ακτής Ελεφαντοστού

Τερματοφύλακες

Μπουμπακάρ Μπαρί (Λόκερεν), Σιλβέν Γκμποχουό (Σουέ Σαν Πέδρο), Σαγιουμπά Μαντέ (Στάμπαεκ)

Αμυντικοί

Κόλο Τουρέ (Λίβερπουλ), Σολ Μπαμπά (Τράμπζονσπορ), Ζαν Ντανιέλ Ακπά Ακπρό (Τουλούζ), Αρτούρ Μποκά (Στουτγκάρδη), Σερζ Οριέ (Τουλούζ), Ντιντιέ Ζοκορά (ελεύθερος), Ουσμάν Βιέρα (Ρίζεσπορ), Κονστάντ Τζακπά (Άιντραχτ Φρανκφούρτης)

Μέσοι

Σεΐκ Τιοτέ (Νιούκαστλ), Γιάγια Τουρέ (Μάντσεστερ Σίτι), Ισμαέλ Ντιομαντέ (Σεντ Ετιέν), Ντιντιέ Για Κονάν (Ανόβερο), Σερέι Ντιε (Βασιλεία)

Επιθετικοί

Βιλφρίντ Μπονί (Σουόνσι), Μαξ Αλέν Γκραντέλ (Σεντ Ετιέν), Ντιντιέ Ντρογκμπά (Γαλατάσαραϊ), Ζερβίνιο (Ρόμα), Τζιοβάνι Σίο (Βασιλεία), Σαλομόν Καλού (Λιλ), Ματίς Μπολί (Φορτούνα Ντίσελντορφ)

News 24/7

24MEDIA NETWORK