Με ποιες ποινές κινδυνεύουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τα έκτροπα στον Τελικό

Είναι αδύνατο να μην διωχθούν και να μην κληθούν σε απολογία ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για όσα ντροπιαστικά έλαβαν χώρα στο Πανθεσσαλικό πριν από την έναρξη του Τελικού Κυπέλλου. Τα άρθρα του Πειθαρχικού Κώδικά που... καθίζουν τους δύο "Δικεφάλους" στο σκαμνί.

PRE GAME / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (MOTION TEAM)
PRE GAME / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η εισβολή οπαδών στον περιβάλλοντα χώρο του Πανθεσσαλικού, τα επεισόδια έξω τις θύρες κατά τον έλεγχο εισιτηρίων, τα περιστατικά στα επίσημα και οι συμπλοκές που συνδυάστηκαν με χοντρό ξύλο και μάχες σώμα με σώμα στη γέφυρα που συνέδεε τις κερκίδες είναι βέβαιο πως θα κοστίσουν ακριβά σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται από τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ, οι δύο ομάδες κινδυνεύουν με βαρύτατες χρηματικές ποινές και αποκλεισμούς έδρας, αφού όλα αυτά συνέβησαν πριν από την έναρξη του αγώνα και κατόπιν η Αστυνομία έδωσε τη συγκατάθεσή της για την τέλεση του αγώνα.

Λογικά οι δύο "Δικέφαλοι" θα διωχθούν από τον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα και θα κληθούν ν' απολογηθούν με βάση το άρθρο 15. Σε αυτό περιλαμβάνονται τόσο η είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, όσο τα μεμονωμένα και εκτεταμένα επεισόδια συνδυασμένα με ρίψεις φωτοβολίδων - βεγγαλικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Με ποιες ποινές κινδυνεύουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τα έκτροπα στον Τελικό
Με ποιες ποινές κινδυνεύουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τα έκτροπα στον Τελικό

Η τελική κρίση φυσικά ανήκει στις διωκτικές και πειθαρχικές αρχές του ποδοσφαίρου, ενώ ρόλο θα παίξουν οι εκθέσεις των παρατηρητών, αστυνομίας, ΔΕΑΒ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK