Με ποιον ποδοσφαιριστή θα απατούσατε το αγόρι σας;

Με ποιον ποδοσφαιριστή του Μουντιάλ θα απατούσατε το αγόρι σας; Αυτή ήταν η δύσκολη ερώτηση που μας τέθηκε. Η Ιωάννα Μαμάη, η Νίκη Χάγια, η Μαριέτα Χριστοπούλου, η Μάριον Παλιούρα, η Δέσποινα Δημά και η Ιωάννα Παχούλη του Cosmo.gr το σκέφτηκαν σοβαρά και αποφάσισαν.

Με ποιον ποδοσφαιριστή θα απατούσατε το αγόρι σας;

Η αλήθεια είναι πως δεν πιεστήκαμε και πολύ. Υπάρχει ποικιλία στο μενού οπότε διαλέξαμε εύκολα. Ολλανδία, Ισπανία, Βραζιλία, Εκουαδόρ, Ιταλία και Ελλάδα βγάζουν τα ομορφότερα πλάσματα, εκεί καταλήξαμε μετά από ώρες οφθαλμόλουτρου.

Η Ιωάννα διάλεξε Robin van Persie γιατί είναι ψηλό παιδί, ξανθό και στα πρώτα 'άντα'. Δεν είναι να τις χάνεις τέτοιες ευκαιρίες.

Η Μαριέτα Χριστοπούλου κατευθύνθηκε προς Ισπανία μεριά. Στα σίγουρα, στα εύκολα, στα εγγυημένα. Iker Casillas χωρίς επιχειρήματα. Θέλετε και επιχειρήματα; Πες τα Μαριέτα μου.

Η Ιωάννα Παχούλη από την άλλη βάλθηκε να κλείσει το σπίτι της οικογένειας Piqué. Shakira να μας συγχωρείς αλλά στην επόμενη ζωή είναι δικός της. Εσύ θα τον χαρείς σε αυτή.

Η Μάριον Παλιούρα επιλέγει Gabriel Achilier γιατί όπως κατά λέξη ξεστόμισε ''Είναι εξωτικό αγόρι και θέλει κάτι πιο καψαλισμένο για να ταιριάζει με το καλοκαίρι της''. Βρε τι παιδιά έχει το Εκουαδόρ;

Η Έλενα Μπουζαλά, αν και σε άδεια, στέλνει τις προτιμήσεις της μέσω sms. Hulk από Βραζιλία που είναι τούμπανο και έχει σωματοδομή που σκοτώνει.

Η Νίκη Χάγια αφού μίλησε με τη Λίτσα Πατέρα επέλεξε Xabi Alonso. Είναι σου λέει Σκορπιός οπότε στο κρεβάτι θα δίνει ρεσιτάλ.

Τέλος, η Δέσποινα Δημά ανοίγει τρία μέτωπα γιατί κάποια θα έπρεπε να είναι αναποφάσιστη, αυτό είναι το σωστό. Iker Casillas (προβλέπεται μάχη με Carbonero και Χριστοπούλου) γιατί είναι ομολογουμένως μανούλι, Andrea Pirlo γιατί η γοητεία του χτυπάει κόκκινο και Αλέξανδρος Τζιόλης γιατί αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας θα πέσει να μας πλακώσει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK