ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με πολλά προβλήματα ο Ηρακλής στη Λιβαδειά

Προβλήματα αντιμετωπίζει ο Ηρακλής ενόψει της αναμέτρησης της 18ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον Λεβαδειακό. Αναλυτικά η αποστολή του Νίκου Παπαδόπουλου.

Με πολλά προβλήματα ο Ηρακλής στη Λιβαδειά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την προετοιμασία του για το ματς της 18ης αγωνιστικής της Super League ολοκλήρωσε ο Ηρακλής και στη συνέχεια ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την 18άδα που θα πάρει μαζί του στη Λιβαδειά. Από την αποστολή λείπουν οι τραυματίες, Λάζαρ, Περόνε, Ρομάνο, Στάμου και Κάσσος. Παράλληλα, εκτός λόγω τιμωρίας έχει μείνει και ο Ιντζόγλου.

Αντίθετα, στην αποστολή του Έλληνα κόουτς βρίσκονται οι νεαροί Αβραμίδης, Τσότρας και Αμαραντίδης.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεση του ο Νίκος Παπαδόπουλος: Χουάντερσον, Περνίς, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Τσότρας, Μπαρτολίνι, Καρασαλίδης, Πουρτουλίδης, Ζαμπάζης, Αβραμίδης, Κυριακίδης, Πασάς, Λουκίνας, Μπουλούτ, Βέλλιος, Τσιλιανίδης, Αμαραντίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK