ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με πολλές απουσίες στη Νέα Σμύρνη

Με πολλές απουσίες και την αγωνία στο "κόκκινο" λόγω των εξελίξεων στο ιδιοκτησιακό κομμάτι, η ΑΕΚ πηγαίνει την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη για την δύσκολη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Με πολλές απουσίες στη Νέα Σμύρνη
Η Ενωση θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από την Εβερτον και τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του Europa League, αλλά κυρίως θέλει να μην πετάξει στα σκουπίδια τη νίκη του περασμένου Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Σε αυτή την αποστολή ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν υπολογίζει τους τραυματίες Γιάχιτς, Σκόκο και Νέμεθ, τον τιμωρημένο Μάκο, αλλά και τον Παντελή Καφέ, ο οποίος το Σάββατο πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά το ατύχημα που είχε την Παρασκευή με το αυτοκίνητό του, αλλά κρίθηκε σκόπιμο να μην αγωνιστεί την Κυριακή.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ θα παραταχθεί χωρίς τον Νάτσο Σκόκο μόλις για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Αργεντινός έχει αγωνιστεί σε 11 παιχνίδια και έλειψε μόνο από τον αγώνα με τα Γιάννενα στις Ζωσιμάδες.

Οσον αφορά στα της ενδεκάδας, ο Σάχα αναμένεται να είναι στο τέρμα, ο Αραούχο στα δεξιά της άμυνας και ο Καράμπελας στα αριστερά, οι Μαϊστόροβιτς και Γκέντσογλου τα στόπερ, οι Μπλάνκο, Λεονάρντο και Μαντούκα μπροστά, ενώ ερωτηματικό παραμένει η μεσαία γραμμή με τους Γκερέιρο και Ενσαλίβα να είναι οι επικρατέστεροι που θα ξεκινήσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK