Με Πουλίδο στην αποστολή του το Μεξικό

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Azteca Deportes", στην αποστολή του Μεξικού για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας βρίσκεται και ο Άλαν Πουλίδο που φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό.

Με Πουλίδο στην αποστολή του το Μεξικό

Μετά τη Βραζιλία, τη Βοσνία, τη Νιγηρία, ήρθε και η σειρά του Μεξικού να αποφασίσει για τους "εκλεκτούς" του ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τουλάχιστον με βάση το δημοσίευμα της "Azteca Deportes" (και όχι της ομοσπονδίας της χώρας).

Ο Μίγκελ Ερέρα φέρεται να πήρε τις τελικές του αποφάσεις, αν και θα πρέπει να περιμένουμε και το επίσημο σκέλος, ώστε να φανεί αν το ρεπορτάζ πέφτει μέσα σε απόλυτο βαθμό ή όχι.

Μεταξύ, λοιπόν, των 23 ποδοσφαιριστών που φέρεται να έχει επιλέξει ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Μεξικανών, βρίσκεται και ο Άλαν Πουλίδο, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφή του.

Αναλυτικά:

Τερματοφύλακες: Γκιγιέρμο Οτσόα, Χεσούς Κορόνα, Αλφρέντο Ταλαβέρα.

Αμυντικοί: Πάουλ Αγκιλάρ, Μιγκέλ Λαγιούν, Ντιέγκο Ρέγιες, Ραφαέλ Μάρκες, Ούγκο Αγιάλα, Έκτορ Μορένο, Κάρλος Σαλσίδο, Άντρες Γκουαρδάδο.

Μέσοι: Χουάν Κάρλος Μεντίνα, Χουάν Χοσέ Βάσκες, Ισαάκ Μπρισουέλα, Λουίς Μονές, Κάρλος Πένα, Μάρκο Φαμπιάν, Έκτορ Ερέρα.

Επιθετικοί: Ραούλ Χιμένες, Άλαν Πουλίδο, Χαβιέρ Ερνάντες, Τζιοβάνι ντος Σάντος, Ορίμπε Περάλτα.

Θυμίζουμε ότι το Μεξικό έχει κληρωθεί να αντιμετωπίσει στην πρώτη φάση του Μουντιάλ την Βραζιλία, την Κροατία και το Καμερούν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK