ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με πρόβλημα και… προσοχή στη Φυλή ο ΠΑΟΚ

Την Τετάρτη ο ΠΑΟΚ ρίχνεται στη μάχη του Κυπέλλου αντιμετωπίζοντας σε νοκ-άουτ αγώνα τον Θρασύβουλο στη Φυλή. Στον "Δικέφαλο" δεν έχουν πάρει αψήφιστα την εν λόγω αναμέτρηση γνωρίζοντας πως κρύβει παγίδες.

Με πρόβλημα και… προσοχή στη Φυλή ο ΠΑΟΚ
Την Τετάρτη ο
ΠΑΟΚ ρίχνεται στη μάχη του Κυπέλλου αντιμετωπίζοντας σε νοκ-άουτ αγώνα τον
Θρασύβουλο στη Φυλή. Στον “Δικέφαλο” δεν έχουν πάρει αψήφιστα την εν λόγω αναμέτρηση γνωρίζοντας πως
κρύβει παγίδες. Οι μνήμες από τον προ διετίας αποκλεισμό από τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο είναι… νωπές και οι ασπρόμαυροι θέλουν να αποφύγουν ανάλογο στραπάτσο.

Πάντως ο Φερνάντο Σάντος θα αναγκαστεί να παρατάξει μια ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές, εξαιτίας των αγωνιστικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Οι Φερνάντεζ, Μελίσσης, Βαγγελής, Σνάουτσνερ και Μπαϊάνο είναι τραυματίες και αποκλείστηκαν από την αποστολή που ανακοίνωσε ο Πορτογάλος τεχνικός. Συνεπώς σε σχέση με τα πρόσωπα που χρησιμοποίησε στο ματς με τον ΟΦΗ θα υπάρξουν τουλάχιστον τρεις διαφοροποιήσεις.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:
Αθανασιάδης, Βρύζας, Γεωργιάδης, Δελήμπασης, Ηλιάδης, Κυριακίδης, Κωνσταντινίδης, Λάκης, Μαλεζάς, Μουμίν, Μπαλάφας, Ορφανός, Πεχλιβάνης, Τοχούρογλου, Χριστοδουλόπουλος, Γκονζάλες, Ίλιεφ, Κνολ, Σάλμον.

Εν τω μεταξύ, σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο “TV Μακεδονία” ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Θανάσης Κατσαρής, τόνισε ότι η παρουσία του Θοδωρή Ζαγοράκη στα διοικητικά διευκολύνει τις διαδικασίες για την κατασκευή νέου γηπέδου ξεκαθαρίζοντας μάλιστα πως για ιστορικούς και συναισθηματικούς λόγους είναι υποχρεωτικό να γίνει στην Τούμπα.

Ανακοίνωσε παράλληλα ένα διάγραμμα κινήσεων που σε συνεννόηση με την ΠΑΕ θα τεθεί σε εφαρμογή προκειμένου μια εταιρεία να αναλάβει την προμελέτη κατασκευής του γηπέδου έτσι ώστε να προκηρυχθεί ανοιχτός διαγωνισμός και να αναζητούν ενδιαφερόμενες εταιρείες και κατ’ επέκταση ο τελικός ανάδοχος του έργου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK