Με προβλήματα κόντρα στον Πανιώνιο
Να μην χύσει την καρδάρα με το γάλα που με κόπο μάζεψε στις προηγούμενες αγωνιστικές των πλέι οφ, επιθυμεί ο Παναθηναϊκός εν όψει του αγώνα του Πανιώνιο στο «Απόστολος Νικολαϊδης» για τη 4η αγωνιστική.
Παναθηναϊκός εν όψει του αγώνα του Πανιώνιο στο «Απόστολος Νικολαϊδης» για τη 4η αγωνιστική.
Αν οι πράσινοι επικρατήσουν την Τετάρτη, θα κάνουν ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην ειδική βαθμολογία που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Παράλληλα θα ενισχύσουν την ψυχολογία τους εν όψει των αγώνων με Αρη και ΑΕΚ.
Τα προβλήματα δεν λείπουν από το στρατόπεδο του Παναθηναϊκού. Ο Ζοσέ Πεσέιρο έχει μόλις δύο κλασικούς επιθετικούς στη διάθεσή του (Μανούτσο Εν Ντόι) αφού Σαλπιγγίδης, Παπαδόπουλος και Πόστιγκα αντιμετωπίζουν τραυματισμούς. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης ο παροπλισμένος Γκονζάλες, ο τιμωρημένος Μάτος, ο Σπυρόπουλος που θα μείνει εκτός κατόπιν συμφωνίας με τον Πανιώνιο και οι Φύσσας, Καρνέζης, Λεοντίου. Ο τελευταίος, όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη, αναχωρεί την Τετάρτη το απόγευμα για το Βέλγιο, προκειμένου να συνεχίσει την θεραπεία του σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης. Η διάρκεια παραμονής του εκεί υπολογίζεται σε 8 εβδομαδες.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η εντεκάδα του Παναθηναϊκού θα αποτελείται από τους Γκαλίνοβιτς, Νίλσον, Βύντρα, Γκούμας, Σαριέγκι (Μόρις), Σιμάο, Τζιόλη, Ιβανσιτς, Καραγκούνη, Μανούτσο και Ρομέρο .
***Mε ενδιαφέρον αναμένεται το ποιοι θα δώσουν το «παρών» στα επίσημα του «Απόστολος Νικολαϊδης» την Τετάρτη.